Forum » Strojna oprema » printer fujitsu print partner 15 av laser
printer fujitsu print partner 15 av laser
slemo ::
Imam problem s tiskalnikom Fujitsu printpartner 14AV in sicer pri vsakem tiskanju vrže 2 lista,npr; če dam sprintati eno stran mi bo on najprej stiskal to stran in nato vrgel še en prazen list zraven.
V nastavitvah sem preveril vse , copies 1,.... v čem bi lahko bil problem ne vem, on imam nekak v spominu da mora izpisati 2 lista, resetiral sem tudi printer pa nič boljše.
In na tak način printa ves čas.
Printer je bil na servisu ker je mazal strani.
Printer je povezan preko preklopnika na 2 računalnika.
V nastavitvah sem preveril vse , copies 1,.... v čem bi lahko bil problem ne vem, on imam nekak v spominu da mora izpisati 2 lista, resetiral sem tudi printer pa nič boljše.
In na tak način printa ves čas.
Printer je bil na servisu ker je mazal strani.
Printer je povezan preko preklopnika na 2 računalnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za vse tiste, ki kupujete printer za lastno podjetje oz. kjer se bo delalo večje št. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8564 (3317) | noraguta |
» | Izkušnje z original in fejk - ponarejenimi kartušamiOddelek: Strojna oprema | 2014 (1663) | OZZY |
» | laserjet 8500 (rabim nekoga ki ve malo več o laserskih tiskalnikih)Oddelek: Strojna oprema | 1107 (826) | roscha |
» | Težave z HP DeskJet 1280Oddelek: Pomoč in nasveti | 1483 (1386) | igruden |
» | pomoč računalnik prosim pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1029 (902) | ro3b |