Forum » Pomoč in nasveti » Težava z grafično
Težava z grafično
dlaka ::
Ko hočem pognati igro mi napiše:
-Unable to initialize the renderer to a valid video mode.
Pri drugi pa :
-Your video adapter doesn`t support some features, you may experience problems during the game.
Prva igra mi je vseskozi delala drugo pa sm inštalirov samo za probo.
A je lahko kaj narobe z grafično (Radeon 9550) je še v garanciji.
Pa ko vrtim kolešček na miški se mi stran pomika počasi in stopničasto. Rač sem pregledal z AV,SPY programi pa nič
-Unable to initialize the renderer to a valid video mode.
Pri drugi pa :
-Your video adapter doesn`t support some features, you may experience problems during the game.
Prva igra mi je vseskozi delala drugo pa sm inštalirov samo za probo.
A je lahko kaj narobe z grafično (Radeon 9550) je še v garanciji.
Pa ko vrtim kolešček na miški se mi stran pomika počasi in stopničasto. Rač sem pregledal z AV,SPY programi pa nič
- spremenil: dlaka ()
BigWhale ::
Problem je v tem, da si nisi prebral pravil slo-techa in da ti tudi common sense ne deluje, da bi pravilno poimenoval temo, ki jo odpiras. Potem pa imamo drugi probleme, ker klikamo na taksne teme, ki so v resnici popolnoma brez vezne. :)
muzičar ::
BW ima slab dan
Namesti gonilnike. Dobil si jih zraven na CD-ju imaš jih pa tudi na strani od ATI-ja. Zraven pa namesti še DirectX 9.0c
Namesti gonilnike. Dobil si jih zraven na CD-ju imaš jih pa tudi na strani od ATI-ja. Zraven pa namesti še DirectX 9.0c
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | farming simulator (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 40575 (1249) | IL_DIAVOLO |
» | Batman: Arkham Asylum (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6333 (3182) | tattoo |
» | tezava z war rockomOddelek: Pomoč in nasveti | 723 (654) | z3ro |
» | Evga 8800GT overclocked problemOddelek: Navijanje | 1201 (1201) | SrBo |
» | Problem z Club 6600GT AGPOddelek: Strojna oprema | 846 (740) | Death Paladin |