Forum » Pomoč in nasveti » Predvajanje .asx datotek v Real Playerju
Predvajanje .asx datotek v Real Playerju
jedateruk ::
Ko hočem predvajati nek internetni tv kanal (http://wwitv.com/l_tv/7826.asx)
mi napiše:" Windows Media Player cannot play the file because there are no streaming protocols selected. Select one or more protocols, and then try again." Ni mi jasno, zakaj mi to piše, saj sem že prej nastavil, da naj datoteke .asx odpira z Real playerjem.
Se komu kaj svita, kaj naj bi to bilo in kaj naj naredim, da bo stvar delala (v Real playerju)???
mi napiše:" Windows Media Player cannot play the file because there are no streaming protocols selected. Select one or more protocols, and then try again." Ni mi jasno, zakaj mi to piše, saj sem že prej nastavil, da naj datoteke .asx odpira z Real playerjem.
Se komu kaj svita, kaj naj bi to bilo in kaj naj naredim, da bo stvar delala (v Real playerju)???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | download odmevov z rtv.sloOddelek: Pomoč in nasveti | 4027 (3725) | sprasujem |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8451 (7532) | HitriPepe |
» | Težava pri inštalaciji Realplayer-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 908 (844) | Slovencelj |
» | Resničnost 130.: Windows VistaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5581 (3367) | Mobidick |
» | Predvajanje videa na straniOddelek: Izdelava spletišč | 991 (933) | Backup22 |