Forum » Pomoč in nasveti » skeniranje
skeniranje
nightbodom ::
Meni ni čist jasno.. za Canon scanner je driver TWAIN al kaj?
Ampak lahk maš milijon in en program za skeniranje pa bo še vedno s tem TWAINom skeniral... nevem zakaj pol sploh rabiš programe za skenirat.
No torej mam še UMAX Astro skener in mi z istim programom (photo impression) odpre XPjev čarovnik za skeniranje....
A se res ne da dobit drugačn software za skener kot sam originala... recimo da bi rad imel več oz. kakšne dodatne funkcije pri skeniranju, ki
jih npr. pri Canonu TWAIN nima.. a obstaja kaj drugega? A obstaja kakšna univerzalna zadeva (razn XPjevga čarovnika) da bi za vse skenerje lahko uporabljal?
Hvala za pojasnila in nasvete!!
Ampak lahk maš milijon in en program za skeniranje pa bo še vedno s tem TWAINom skeniral... nevem zakaj pol sploh rabiš programe za skenirat.
No torej mam še UMAX Astro skener in mi z istim programom (photo impression) odpre XPjev čarovnik za skeniranje....
A se res ne da dobit drugačn software za skener kot sam originala... recimo da bi rad imel več oz. kakšne dodatne funkcije pri skeniranju, ki
jih npr. pri Canonu TWAIN nima.. a obstaja kaj drugega? A obstaja kakšna univerzalna zadeva (razn XPjevga čarovnika) da bi za vse skenerje lahko uporabljal?
Hvala za pojasnila in nasvete!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako skenirati diapozitive ali negativ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16834 (9234) | cekr |
» | Enostaven program za scaner?Oddelek: Programska oprema | 2633 (2309) | Racunalnik |
» | Kateri scannerOddelek: Kaj kupiti | 1459 (1237) | ChiefThunder |
» | Best buy skenerOddelek: Kaj kupiti | 1858 (1487) | Dr_M |
» | Kateri scannerOddelek: Kaj kupiti | 1255 (1127) | bili_39 |