Forum » Omrežja in internet » Net + 3 tvji
Net + 3 tvji
bernikm ::
Vlogo oddal že oktobra (želel obdržat ISDN linijo). Po nekajkratnem klicanju in pošiljanju mailov so me iz T2 končno obvestili da je predvideni datum priklopa 17.5.06 (včeraj:-) Danes pa me je klical T2jevec in rekel da pride jutri zjutraj zmontirat zadevo. Malo se mi zdi čudno kako kar direktno T2, a ni potrebno da Telekom najprej namesti tisti razcepnik??? PA tudi opremo imam še vse od Siola tudi internet še zmeraj deluje :-)Upam da niso spet kaj zamutili.
Sicer sem vzel net 1024/256 + 3 TVje, ker nimamo kabelske, pa me firbec matra če bojo dejansko 3 TVji delali brez problemov. Sicer po zagotovilu T2 bo to delovalo. Ima kdo že podobne izkušnje? Sporočim če mi bodo jutri res priklopili!
Sicer sem vzel net 1024/256 + 3 TVje, ker nimamo kabelske, pa me firbec matra če bojo dejansko 3 TVji delali brez problemov. Sicer po zagotovilu T2 bo to delovalo. Ima kdo že podobne izkušnje? Sporočim če mi bodo jutri res priklopili!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri ponudnik neta in tv je najugodnejsiOddelek: Omrežja in internet | 3378 (2659) | ;-) |
» | Težave z internetom in IPTVOddelek: Omrežja in internet | 1534 (1423) | NeMeTko |
» | IP ali kabelska TVOddelek: Zvok in slika | 6345 (4634) | Konlov |
» | Siol ADSL ali T-2Oddelek: Omrežja in internet | 2065 (1375) | svecka |
» | SIOL trio paketOddelek: Omrežja in internet | 4471 (3210) | Matheeew |