Forum » Programiranje » C# & WMI
C# & WMI
Tr0n ::
Zanima me, ce je morda ze kdo delal z Windows Management Instrumentation v C# namespacu System.Management.Instrumentation?
In sicer me zanima, ce je mozno neko strukturo exposat v nek WMI store na dolocen namespace (\\root\nekstuff\) dinamicno ali je to mozno samo pri pisanju samih razredov?
Torej recimo da bi zelel dinamicno dodat ali spremenit nekaj vrednost. Lahko to naredim dinamicno (real-time) ali moram rocno popravit metode in spremenljivke razreda in potem ob run-time publishat spremembe?
In sicer me zanima, ce je mozno neko strukturo exposat v nek WMI store na dolocen namespace (\\root\nekstuff\) dinamicno ali je to mozno samo pri pisanju samih razredov?
Torej recimo da bi zelel dinamicno dodat ali spremenit nekaj vrednost. Lahko to naredim dinamicno (real-time) ali moram rocno popravit metode in spremenljivke razreda in potem ob run-time publishat spremembe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba skripte iz Powershell v BashOddelek: Operacijski sistemi | 1422 (1228) | c3p0 |
» | Antivirusni program težava-help!Oddelek: Programska oprema | 619 (510) | Velia |
» | Izpis vseh instaliranih programov ?Oddelek: Programska oprema | 954 (905) | imagodei |
» | Windows 2003 ServerOddelek: Operacijski sistemi | 1326 (1048) | darkolord |
» | Ali bi z win server 2003 kaj pridobil?? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7520 (6076) | krneki0001 |