Forum » Omrežja in internet » Spletni radio
Spletni radio
BIG_Yack ::
Pozdravljeni
Uporabnik z vzdevkom čeh je na SLO-TECH-u že objavil to temo, vendar v njej ni zaslediti nič pametnega in ker ste ga tam vpraševali kakšen radio bi rad:
Jaz rabim nekaj resnega, ki dela v živo in lahko tudi govorim preko mikrofona, skratka vse kar ima pravi radio, le da je na internetu. Če to seveda gre (upam, da), sicer pa bi skoraj morali iti, ker imamo že toliko tehnologij.
No, odogovore pričakujem čim hitreje in se zahvaljujem.
Uporabnik z vzdevkom čeh je na SLO-TECH-u že objavil to temo, vendar v njej ni zaslediti nič pametnega in ker ste ga tam vpraševali kakšen radio bi rad:
Jaz rabim nekaj resnega, ki dela v živo in lahko tudi govorim preko mikrofona, skratka vse kar ima pravi radio, le da je na internetu. Če to seveda gre (upam, da), sicer pa bi skoraj morali iti, ker imamo že toliko tehnologij.
No, odogovore pričakujem čim hitreje in se zahvaljujem.
Ja, ampak raje bi nekaj drugega. Pa tudi SHOUTcast ni ravno zame, ker nima tega, da bi lahko v živo oddajal preko mikrofona... Samo tisto, kar ti vrtiš na Winamp-u! Ma kdo še kakšno drugo idejo???
Meni ni tako cool, ker sem ga že probal, pa tudi konfiguracija je smotana kljub vsem how-to-jem
Moj slavni nagovor:
" Slo-Tech... Še enkrat ste me rešili pred hudimi težavami. Hvala"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Slo-Tech... Še enkrat ste me rešili pred hudimi težavami. Hvala"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kami ::
Konfiguracija pri shoutcastu pa je res na easy pa še najamnj 2 slovenska tutoriala maš z slikami in vsem!
Elemen_T ::
Feel free to use it.
Ja če je pa DL preko neta, itak je freeware.
EDIT: očitno ne bo držalo. 199 USD.
A mogoče kdo pozna kak pameten software za stream, ki bi ne bil preveč zakomplicirat in bi predvsem omogočal realtime predvajanje preko drugih komponent - tu bi šlo za stream preko mešalke...
Ja če je pa DL preko neta, itak je freeware.
EDIT: očitno ne bo držalo. 199 USD.
A mogoče kdo pozna kak pameten software za stream, ki bi ne bil preveč zakomplicirat in bi predvsem omogočal realtime predvajanje preko drugih komponent - tu bi šlo za stream preko mešalke...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Elemen_T ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sam 4 Broadcaster RadioOddelek: Zvok in slika | 1677 (380) | anjlisinha |
» | Spletni radijski sprejemnikiOddelek: Kaj kupiti | 2998 (1197) | joze67 |
» | Internet radio - BroadcastingOddelek: Izdelava spletišč | 2800 (2458) | hansol |
» | D'Best Internet Radio (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10717 (7445) | Microsoft |
» | Osebni internetni radioOddelek: Omrežja in internet | 3124 (2511) | biasko |