Forum » Kaj kupiti » usb hub
usb hub

jurre ::
Zanima me, ce se splaca kupiti kaj takega.
Rabim nekaj enostavnega, predvsem zato ker imam starejse ohisje, ki se nima usb prikljuckov spredaj, zadaj mam pa tud samo 2
Nekaj sem ze gledal po forumu da teli brez lastnega napajanja niso za veliko stvari, vendar bom vecinoma rabil za usb kljucek pa za mobitel priklopit.
Rabim nekaj enostavnega, predvsem zato ker imam starejse ohisje, ki se nima usb prikljuckov spredaj, zadaj mam pa tud samo 2

Grimlord ::
Potem sma že dva. Sam tudi načrtujem nakup USB huba najverjetneje prihodnji mesec.
Gledal sem pa nekaj takega, da je podolgovat in normalnih oblik. Ne pa v obliki kocke, zvezde ali česar podobnega.
Ima kdo še kak boljši predlog ?
Gledal sem pa nekaj takega, da je podolgovat in normalnih oblik. Ne pa v obliki kocke, zvezde ali česar podobnega.
Ima kdo še kak boljši predlog ?
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.

Prjatu ::
Tale prvi ima vgrajeno rdečo led diodo ki zna prav najedat
Something else is controlling me!

jurre ::
sem nabavil tega za vgradnjo pa je ok. Hitrost ok, edin priklopit ga moras zadaj skozi kisto ven na usb na plosco.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti usb razdelilec?Oddelek: Kaj kupiti | 4329 (2616) | SimplTech |
» | Kateri 20"LCD monitor kupitiOddelek: Kaj kupiti | 4732 (3861) | Ted |
» | 22" LCD - kupujemOddelek: Strojna oprema | 1799 (1544) | mish |
» | kje v sloveniji dobiti 8 portni USB HUB????Oddelek: Kaj kupiti | 1734 (1505) | cojss |
» | USB naprave 15 m stran je mozno?Oddelek: Omrežja in internet | 2511 (2274) | TribesMan |