» »

filebits-->kaj se dogaja...

filebits-->kaj se dogaja...

«
1
2

=Exceed= ::

Dva dni sem bil z doma in ko sem se ponovno hotel logirati ne najde ne uporabniškega imena in ne gesla? UL imam malo čez 240GB in razmerje 1.3...ne vem če so me benali zaradi teg:\ Ne vem no malo mi je čudno vse skupaj, ker tisto, da ti pošljejo u. ime in geslo na mail ( izpolniš neki formular) tudi ne deluje...


Kakšen predlog?


Hvala

BladE_ ::

Meni dela! Probi PMjat ksnga admina ce se da?

Drugac pa men tut 1x ni delal sam je spet zacel tko da pocka se mal mogoc pa bo :D
Akcija - Reakcija

OldSkul ::

Probaj se logirat z IEjem. Firefox zajebava s svojim cacheom.

_pobesneli_ ::

Tako je meni enkrat naredilo in sm tudi imel dober ratio in čez 150GB..pa ni delavalo več.Sm mogu dobit od frenda povabilo da sm pršu še enkrat noter..star uporabniki račun je obstajal med userji toda ni deloval več :)admini pa so preslisali moje prošnje za pomoč :)
Gregor

=Exceed= ::

Poskusil z IE in tudi ne deluje...jah sem zasledil na jokerjevem forumu podoben primer v istem času kot pri meni in je kontaktiral nekega TheGargamel in mu je zadevo uredil. Zdaj kako naj pridem do določene osebe ne vem, ker stran za kakršno koli dejavnost potrebuje geslo in ime, vem samo da se na še enem forumu (Joker) ne bom logiral, ker bo zmeraj več problemou;)

Bi bil pa vesel vsake pomoči, ker mi je stran absolutno 1A!


Hvala

Reloaded ::

Ola, mel enak problem, samo na srečo bil v IEju še vedno registriran, mozila pa mi ni in ni hotela loginat :(
Pol pa sem samo geslo spremenil v IEju, pa potem zadeva špilala tudi v mozili :D
Samo ti se ne moreš loginat, če hočeš pa lahko kontaktiram koga na FBju, samo PMjni mi na slo-tech, Ok?
CIAO
Reloaded!!!

=Exceed= ::

Reloaded hvala! Imaš PM

Lep dan

Reloaded ::

ZS
CIAO :D
Reloaded!!!

Chessman ::

Ali slučajno ve kdo kaj o tem zakaj jim ne deluje stran

Že celi dan ne pridem zraven

Dekinio ::

Jaz tud ne....Kaj se dogaja?

AngelOfDeath ::

Dos...
edit: Slovnica

Mikka ::

Sigurno se je kdo spet spravo na tracker. Upam, da bojo čimprej postavili stvari na svoje mesto.

OldSkul ::

Zdaj dela, ampak še vedno dela precej počas...
FB je v qurcu, še dobr, da je vsaj SB.

chucki ::

Ne dela..........spet dosajo ;(
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

ru7 ::

Ja, spet ddosajo :S

Glede SB, ne seže ex-GTju ter FBju niti do kolen. Na SBju se pred razpadom GTja ni dogajalo nič.

OldSkul ::

SB seže FBju kar do kolen. FB ma probleme s počasnostjo, zdej pa še DDosi. Jej jej.

ru7 ::

Jsh, tut SB ni blazno hitr, prav tako so mel probleme z hitrostjo do "nedolgo" nazaj. Glede FBja pa sam to, če se bi napadi preusmerli na SB bi se drugač pogovarjali :\

V vsakem primeru napadi bilokaterega slo trackerja ne prinesejo nič dobrega za uporabnike same.

ninzl ::

popizdiu bom že 2 dni ne dela fb pa dons je delovou en kratk cajt sm biu že gor sm šu vn pršu nazaj in že spet ne najde strani;( (najhujša stvar pa je to da dons k sm biu gor sm vidu da se mi upload ni šteu in sm še vedno na tem glupem 0.95 razmerju:'( :'( :'( )

Sami ::

Meni tudi večkrat javi, da je geslo napačno, potem zmeraj spremenim geslo in spet deluje.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Anza ::

Meni poleg FB tudi SB ne dela!? :O

Kaj ve mogoče kaj se zadnje čase dogaja pri nas?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Anza ()

Binji ::

SB tudi ne dela je ze 2,3 dni. Pa kaj se dogaja s tem?;(
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

LapD ::

Zle sile so se spravile nad slovenske trackerje >:D Sj je miljon drugih bomo že preživel nek časa :P

ninzl ::

točno tko:D

ru7 ::

Povej mi na katermu tujemu dobiš slo subed DVDje recmo, he he

PS: Moderatorji, ne vzet resno, ne sprašujem po imenih :)

alienalien ::

Baje da admin od t.si ddosa oba največja slovenska trackerja tako FB kot SB, da bi stem privabil čimvečje število uporabnikov na svojo spufano stran. Stem uničuje slovenski p2p zato uporabniki ne pustite se preslepiti in pomagajte tem dvema trackerjem, da se postavita nazaj na noge.

Tilen007 ::

Sem že slišu o tem, ampak večkrat sem pa tud slišu, da so se baje admini od FB in SB zmenil, da se skensla t.si na račun slabe publicitete, kot je ta in da bi se potem združila in se nardi en sam velik slovenski tracker, plačljiv. Baje.

markk1 ::

alienalien mislim da je skoraj zagotovo to da admini t.si dossa . ce bi se spravli na vse bi potem t.si tudi padel tako pa tale edini dela le zakaj. nevoscljivost teh adminov na t.si ki pac mislijo da so eni in edini. ampak z tem se tocno vidi kaj so ne morejo prit ostalim do kolen in zato pocnejo to kar pac pocnejo da bi na ta in oni nacin privabili uporabnike. ampak z taksnim ravnanjem mene zagotovo ne dobijo na njihovo stran. se ko bodo pa meli na vratih roko pravice pa bo stanje malo drugacno :) upam da cimprej porihtajo te in ostale zadeve kar se tice FB in SB. po vsej verjetnosti so tudi oni napadali GT.
lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: markk1 ()

DubleG ::

t.si ni edini, ki dela. Kaj pa Slo-scene?


Edit: Dajte se eni zamislit. Kar vam pove sosed od soseda še ne pomeni da je res. Trackerplačljiv? my ass:\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DubleG ()

jinzo ::

@tilen007
Bullshit v vseh pogledih

@ostali
Z razlogom in to dobrim je glavni osumljenec ta ko je... brezskrbi...

ombre ::

Zdaj nevem zakaj se dogajajo tele DDOS napadi. T.si je bolj nestabilna stran, vsake nekaj dol pade, uporabniki so pa začeli naraščati šele po koncu GT.
Grafični izgled te strani ne blesti in ni narejena tako kot bi lahko bila. Tako da skoraj ne verjamem da bi bili iz te strani, ker je že sama stran amatersko narejena.
Če je tukaj zares fovšarija potem pa res ne zastopim nobenega, ki to počne, saj je zato na slabšem celotna P2p scena v Sloveniji. Konkurenca morda. Plačevanje torrentov? Hehe rad bi videl tistega, ki bo to spravil ven. To pa je že piratstvo. Plačevanje za stvari iz "druge" roke. >:D Podpiram konkurenco - povsod. Ne maram pa grde igre in metanja polen pod noge, čeprav bi lahko rekel, da so v SLO pri tem skoraj svetovni prvaki.
OmbreMan - Galaxy of knowledge

jackorsen88 ::

meni sploh ne odpre strani filebits

]Fusion[ ::

Kaj pri vragu se je dogajalo z t.si danes? Sem mirno brskal ko sem naenkrat začel dobivat 404 error. Probam prit na glavno stran ko se mi pokaže napis "Mi se ne gremo več" pa nek BSA logotip. Zaj pa spet deluje normalno :\

edit: typo
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ]Fusion[ ()

ERGY ::

Obstaja se dc++ in mula ....

Buldožer ::

FB spet gor!:D
Več glav več ve. No, ni nujno!

Tr0n ::

N00bz. Korejske BT strani FTW.

Malkec ::

Imo švedske :\
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

mavec ::

Novica glede FILEBITS:
Citirano iz druge strani:


Glede FB-ja je pa tkole...

24/7 dobivamo na nas IP DDoS napade, ki so povzrocili konstantno 70 Mbit/s vhodnega prometa. Pri takšni količini podatkov se strežnik več ne odziva in pride do "packet lossa".

Za take zadeve firewali in kaksni anti-ddos po mojih podatkih ne obstajajo.

Vse kar lahko storimo je to, da cakamo, da bodo enkrat le ponehali. Na sumu imamo trenutno enega napadalca, ki je po nasih podatkih odgovoren tudi za napade na druge slo-trackerje. Ne bi nic poimensko, samo povem vam vsem, da t.si ni tolk nedolzen tracker, kot se zdi.


Torej, kdo in kako je odgovoren...

Zgodovina sprememb…

ru7 ::

Iz slobytes:

Zaradi nenehnih DDoS napadov so nam odvzeli povezavo do interneta in tako smo se v osebju odlocili, da je glede na okoliscine nesmiselno karkoli nadaljevati. Žalostno je, da je Slovenija tako majhna ampak njena fovšija pa presega vse meje. Če nekomu nekaj uspeva, ga je treba takoj zatreti. Kdaj se bomo Slovenci nehali pobijati med sabo, kdaj ne bo več zamer med sosedi, kdaj se bomo naučili pomagati drugim? Res je to eno veliko vprašanje, na katerega lahko upamo, da bomo v prihodnosti dobili odgovor! Torej zahvaljujemo se vsem, kateri ste karkoli naredili za naš tracker, donatorjem, vsem, ki ste nalagali torrente, first line support teamu, osebju trackerja golden-tomb, in še vsem drugim, ki ste nam kakorkoli pomagali. Seveda pa na tem mestu velja tudi velika zahvala vsem uporabnikom, kajti ce ne bi bilo vas tudi ne trackerja nebi bilo. Res je, da se z vsemi nismo razumeli, bili so prepiri, ki smo jih skušali rešiti, zamere itd. vendar ne glede na vse si vsi skupaj zaslužite eno veliko zahvalo. Pozdravljamo vas v upanju, da se naše poti še kdaj prekrižajo.

Binji ::

jao ma kaj ima sploh t.si od tega, da ddosa slo trackerje? Razen da unicuje skupni trud vseh slovencev na tem podrocju? Tko huda fovsija??
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

BendeR ::

Ma naj grejo v P.M. Na slovenske trackerje več ne uploadam niti bita. 2 trackerja v 2 tednih. :\ Ne folgaš uploadat, tak crkujejo. :>

zlobcek ::

Drugace je eden od adminov al moderatorjev na FB nekje u njihov forum, preden je zaklenil temo, napisal, da ddosal ni administrator t.si.

Poleg tega je pomoje kar tezko kr enemu iz 100M linije (na kateri je baje t.si) naredit prometa za 70m/s. Sicer samo tko mal logicno razmisljam, ker o ddosanju pac nevem veliko.

Kdo je koga za jajca vleku je tezko govorit brez dokazov. Najbolj levo pa se mi zdi obtozevat neki u tri krasne, ker si je en pameten kolega od kolega, ki ima sestro, ki je slisala od nekega kolega neki zmislu.

Za moje pojme se je nekdo pač spravil na vse večje trackerje u slo. T.si očitno temu ne ustreza (oz. na zacetku ddosanja ostalih tudi slucajno ni, s svojimi 200 vpisanimi), kakor tudi ne slo-scene itd.

Menda se ve, kdo in kako se je dogajalo in dokler mi nek uradni admin FB-ja oz. SB s prstom ne pokaze na nekoga, je to to.

Vse kar lahko naredimo je to, da cakamo in podpiramo sceno, ki je se ostala. Ljudje, ki so bili pripravljeni delati release, velika vecina ni sla nikamor in so prisotni se vedno na drugih trackerjih, novi prihajajo, nove strani se odpirajo, tiste, ki so ostale, se razvijajo...

LP Zlobcek

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zlobcek ()

mavec ::

Pa saj ostane še ena EVIL, zelo NOVA stran :d, pa tudi včasih je obstajal ICYBits, ki pa so tud šli žvižgat rakom. Je že res -FOVŠIJA je tisto, kar je večini trn v peti, pač :p.

steev ::

Sej to je scena DDoS-a. Disturbed Denial of Service. Da iz večih povezav nafilajo enmu povezavo.
:|

Morph3us ::

Ma zalostno da se to sploh dogaja, drug druzga je***

No drgac je se ssc.net, kjer mislm da imajo Od Filebitsa radio, pa pol mas se e.net, pa T.si itd.
Sej ene par jih se je, sam ce bo tko slo naprej kmal nau vec nobega...klal bi se med sabo ocitno...:\

Brez imen... //Omy

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Morph3us ()

Matek ::

LOL @ Disturbed Denial of Service. A to je če agenti BSA med napadom vletijo hekerju v sobo? >:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Alexius Heristalski ::

MMM, lepa!
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

steev ::

Sem se mal zatikpu, sry. LOL
:|

ethelred ::

Spet ne dela

"Opinions are like assholes... everyone's got one
and they all stink" (Brandi Kangiser)

alienalien ::

Seveda ne že 2 dni. Zato pa nemoteno obratuje t.si. >:D

Zgodovina sprememb…

MTm2H37rqt7B ::

Zanimivo kajne?
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

21. oct. 2015

Oddelek: Loža
181962 (908) opeter

Njen WC?

Oddelek: Loža
171957 (1629) Mavrik

Težave s Partisom

Oddelek: Omrežja in internet
185231 (4722) jurre
»

Kaj mi je storiti? DOS attack (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
506234 (4938) SaXsIm

Več podobnih tem