Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj mam non stop share-ane particije, tudi če jih ne share-am?
Zakaj mam non stop share-ane particije, tudi če jih ne share-am?
Fizikalko ::
Zanimivo... Ugotovil sem, da so vse particije nastavljene na SHARE. OK, izberem za vsako posebej DO NOT SHARE, restartam in, glej ga zlomka, spet so SHARE-ane? WTF? Virus? A ma lahko zdej nekdo dostop do teh particij od zunaj? Preko P2P?
Fizikalko ::
Hmmm - mogoče je pa to default, da je tako. Da rabjo Winsi to za delo s particijami? Ker folderji so pa not-shared...
jurre ::
hm, sem sel jaz tud gledal zdle pa ne bos verjel imam tudi sharano. Pa pise comment default share. Zgleda je res tako po defaultu. Ceprav v mrezi so sharane samo tiste mape, ki jih jaz oznacim.
gkovac ::
lp,
Camalotz ::
Brez veze, ja.
Razen če maš na kompu kaj, česar ne bi smel imet, pa firbčnega net administratorja.
Ali pa če local administrator na tvojem računalniku nima passworda (je prazen)
Potem pa lahko vsak noter pride.
Razen če maš na kompu kaj, česar ne bi smel imet, pa firbčnega net administratorja.
Ali pa če local administrator na tvojem računalniku nima passworda (je prazen)
Potem pa lahko vsak noter pride.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vista - domače omrežje - nadležno geslo, kako dostopati do share foldrov brez win pasOddelek: Operacijski sistemi | 1914 (1364) | aiko |
» | Filesharing in XP, Simple filesharing na OFF !Oddelek: Omrežja in internet | 1585 (1427) | slokii |
» | WinXp share internet-obupOddelek: Omrežja in internet | 2104 (1590) | boštjan |
» | win 2k pro problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (1164) | krho |
» | Mreža v w2000Oddelek: Programska oprema | 1192 (1069) | Quickbeam |