Forum » Pomoč in nasveti » V Internet Explorerju imam probleme s prikazom Zgodovine
V Internet Explorerju imam probleme s prikazom Zgodovine
jedateruk ::
Lep pozdrav!
Par dni nazaj sem šaril po internetnih nastavitvah (uporabljam IE verzija 6) za Zgodovino in sem naštimal, da se naj shranjuje samo 5 dni. Od takrat dalje me začelo zajebavat in tudi, ko sem nastavil nazaj na 30 dni, mi sedaj Zgodovina prikazuje en dan.
Poleg tega, ko v naslovno vrstico vtipkam url, mi samodejno ne prikaže niti tistega , kar je v Zgodovini.
Pa še to: sem kliknil na gumb, ki je na koncu naslovne vrstice (zgleda kot "v" - puščica dol) in mi je pokazalo nedavno odprte strani - ko sem pa čez 5 minut spet kliknil na ta gumb, mi pa teh strani ni več kazalo.
Kaj naj naredim, da bo stvar delala normalno?
Par dni nazaj sem šaril po internetnih nastavitvah (uporabljam IE verzija 6) za Zgodovino in sem naštimal, da se naj shranjuje samo 5 dni. Od takrat dalje me začelo zajebavat in tudi, ko sem nastavil nazaj na 30 dni, mi sedaj Zgodovina prikazuje en dan.
Poleg tega, ko v naslovno vrstico vtipkam url, mi samodejno ne prikaže niti tistega , kar je v Zgodovini.
Pa še to: sem kliknil na gumb, ki je na koncu naslovne vrstice (zgleda kot "v" - puščica dol) in mi je pokazalo nedavno odprte strani - ko sem pa čez 5 minut spet kliknil na ta gumb, mi pa teh strani ni več kazalo.
Kaj naj naredim, da bo stvar delala normalno?
- spremenil: jedateruk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšla Opera 12 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20783 (15871) | Ganon |
» | Izšel je Firefox 9 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 32342 (26277) | MrStein |
» | Excel - okno v oknuOddelek: Programska oprema | 762 (707) | jozekuch |
» | Nelatinski znaki prihajajo v vrhnje domene (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 12479 (9977) | motorc |
» | linkanje na iframeOddelek: Izdelava spletišč | 872 (768) | pitagora |