Forum » Pomoč in nasveti » Driverji za monitor fujitsu-siemens 19P2
Driverji za monitor fujitsu-siemens 19P2
mastr1 ::
Pozdravljeni!
Prosil bi za eno pomoč, in sicer za driverje za fujitsu siemens monitor 19P2. Ker sem ga kupil prek bolhe, zraven nisem dobil driverju. Tud na netu jih ne najdem (uradni strani od fujitsu siemens).
Če mi jih nekdo lahko posreduje ali pa pove kako internetno stran z driverji, takoj dobi za pivo!
LP Matjaž
Prosil bi za eno pomoč, in sicer za driverje za fujitsu siemens monitor 19P2. Ker sem ga kupil prek bolhe, zraven nisem dobil driverju. Tud na netu jih ne najdem (uradni strani od fujitsu siemens).
Če mi jih nekdo lahko posreduje ali pa pove kako internetno stran z driverji, takoj dobi za pivo!
LP Matjaž
5er--> ::
Mislim, da ta monitor ne potrebuje driverjev. Samo pravo resolucijo mu naštimaj in refresh rate v display properties.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Damjan Jagar ()
StratOS ::
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
mastr1 ::
Pa to ne vpliva na nastavitve monitorja, če nimaš original driverjev?
Kolega ga je hotel prek Notebooka štelat, pa mu ni ratalo frekvence dvignit (skoz je bla na 60 Hz).
Kolega ga je hotel prek Notebooka štelat, pa mu ni ratalo frekvence dvignit (skoz je bla na 60 Hz).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GonilnikiOddelek: Programska oprema | 1913 (1796) | Housy |
» | Setup did not find any hard disk drivesOddelek: Programska oprema | 2109 (2009) | kratos |
» | Kako vklopiti Wireless na prenosniku FS Amalo PRO 3505Oddelek: Pomoč in nasveti | 3023 (2781) | mlinarjan |
» | WiFi problemOddelek: Omrežja in internet | 1159 (1003) | fRiK0 |
» | Centrino Laptop problemOddelek: Strojna oprema | 1204 (1020) | ZeroOne |