Forum » Kaj kupiti » nakup digitalne kamere
nakup digitalne kamere
kole ::
odločil sm se za nakup kamere, zato me zanima, kera kamera je trenutno najboljša na tržišču. zanjo sm pripravlen odšteti do 90.000 sit. že vnaprej hvala za nasvete!
LP
LP
ReBi ::
do 90000?
hm... verjetno jo potrebuješ za snemanje žurk, krajših izletov... digital8 takoj odpadde zaradi velikosti. karkoli v temu cenovnem rangu je skoraj identično.
poglej da ima firewire izhod (za pc), na digitalni zoom ne glej, mogoče optični... sony, jvc, canon. včasih sem bil zagovornik sonyja. je pa resnica, da pri jvcju dobiš za manj denarja podobno stvar, le da se odpoveš praktičnosti in enostavnosti. canon? v temi ti sveti le pela led dioda, to pa veš kako je. canon zataji že pri malo slabši osvetlitvi (se mi zdi, da je sony tu še najbolši).
če imaš digitalni fotoaparat oziroma mobitel s fotoaparatom, NE kupuj kamere s spominsko kartico, ker so slike slabe.
če si pripravljen dat 100k
tudi ta za 70 je vredna svojega denarja
slaba sonyjeva, dovolj za domačo uporabo
mogoče lahko pogledaš še, če ima av-in, kar pomeni, da jo lahko uporabljaš kot digitalni videorekorder, kvaliteta posnetka iz tvja je fantastična.
slika pri nobeni digitalni kameri okoli 90 k ne bo slaba (za tako ceno), omejen si samo s samo uporabnostjo, priključki...
hm... verjetno jo potrebuješ za snemanje žurk, krajših izletov... digital8 takoj odpadde zaradi velikosti. karkoli v temu cenovnem rangu je skoraj identično.
poglej da ima firewire izhod (za pc), na digitalni zoom ne glej, mogoče optični... sony, jvc, canon. včasih sem bil zagovornik sonyja. je pa resnica, da pri jvcju dobiš za manj denarja podobno stvar, le da se odpoveš praktičnosti in enostavnosti. canon? v temi ti sveti le pela led dioda, to pa veš kako je. canon zataji že pri malo slabši osvetlitvi (se mi zdi, da je sony tu še najbolši).
če imaš digitalni fotoaparat oziroma mobitel s fotoaparatom, NE kupuj kamere s spominsko kartico, ker so slike slabe.
če si pripravljen dat 100k
tudi ta za 70 je vredna svojega denarja
slaba sonyjeva, dovolj za domačo uporabo
mogoče lahko pogledaš še, če ima av-in, kar pomeni, da jo lahko uporabljaš kot digitalni videorekorder, kvaliteta posnetka iz tvja je fantastična.
slika pri nobeni digitalni kameri okoli 90 k ne bo slaba (za tako ceno), omejen si samo s samo uporabnostjo, priključki...
kole ::
ReBi: hvala za pomoč. razmišljam, da bi dodal še 15k in si kupil malo bolj kvalitetno kamero - Canon MV-960 ali kaj podobnega.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 1476 (1324) | Melanholija |
» | Avto Akustika Hyundai AtosOddelek: Loža | 2043 (1707) | Lincolin |
» | pomoč pri nakupu 19" LCDOddelek: Kaj kupiti | 1276 (1042) | Boroot |
» | Kateri LCD TV?Oddelek: Kaj kupiti | 1272 (1177) | flashek |
» | Prenos slik na računalnik brez kabla?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1622 (1556) | Izi |