Forum » Loža » 24v-12v konverter...
24v-12v konverter...
X0r ::
caw !
nujno rabim vedet kje bi lahk kupil napajalni konverter iz 24v-12v (sepravi da mi pretvori napajanje iz 24v v 12v ker v kamijonih je 24v vticnica in ce vklopim noter mi bo sla varovalka) to rabim za kamijon ker imam polnilec za laptop samo 12v
ta konverter pa zgleda takole : 24v-12v konverter klik je pa drugi model od zgoraj navzdol :)
9873 • 24V-12V DC converter
- Heavy duty construction makes perfect for trucks and RVs.
- Conversion to 12V can sustain up to 7Amps (8.4 watts)
- Overload fuse protection
ve mogoce kdo kje bi se dalo kupiti kaj takega ? lepo bi vas prosil za nasvete ce kdo ve kje kupiti kaj takega !
za vse nasvete se vam NAJLEPSE ZAHVALJUJEM !
Regards
X0r
nujno rabim vedet kje bi lahk kupil napajalni konverter iz 24v-12v (sepravi da mi pretvori napajanje iz 24v v 12v ker v kamijonih je 24v vticnica in ce vklopim noter mi bo sla varovalka) to rabim za kamijon ker imam polnilec za laptop samo 12v
ta konverter pa zgleda takole : 24v-12v konverter klik je pa drugi model od zgoraj navzdol :)
9873 • 24V-12V DC converter
- Heavy duty construction makes perfect for trucks and RVs.
- Conversion to 12V can sustain up to 7Amps (8.4 watts)
- Overload fuse protection
ve mogoce kdo kje bi se dalo kupiti kaj takega ? lepo bi vas prosil za nasvete ce kdo ve kje kupiti kaj takega !
za vse nasvete se vam NAJLEPSE ZAHVALJUJEM !
Regards
X0r
- spremenil: X0r ()
Pyr0Beast ::
Najbolje bi bilo, da si ubodeš kakšen svitcher. Ve o tem, ti bo zagotovo znal povedati Brane ali Spajky
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
X0r ::
hvala samo najraje bi ze kar kupil ce je mozno ali pa ce kdo ve za kksen online web shop kjer bi lahko narocil to stvar in sevedajo da posiljajo v slovenijo?! :)
cew pa ne pa any other tips kot je rekel pyscho da pocakam na braneta za switch ? :)
hvala vseem se 1x !
cew pa ne pa any other tips kot je rekel pyscho da pocakam na braneta za switch ? :)
hvala vseem se 1x !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: X0r ()
Zlatko1 ::
Izvoli link: SD-100B-12
Nekaj podobnega je kolega kupil. Tole firmo pa zastopa kljik...
Se mi zdi, da je bilo kar ugodno.
Nekaj podobnega je kolega kupil. Tole firmo pa zastopa kljik...
Se mi zdi, da je bilo kar ugodno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Transformator 220V na 12V (enosmerni,10A)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13563 (5734) | krneki0001 |
» | LCD TV mi crkujeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6616 (3995) | Samson |
» | AkumulatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1467 (1310) | Brane2 |
» | Kako narediti iskro?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5772 (3486) | CeSTbon |
» | Predelava računalniškega UPS-jaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3777 (3127) | Azrael |