Forum » Pomoč in nasveti » Mrežo najde po ~20min, v tem času pa vse šteka
Mrežo najde po ~20min, v tem času pa vse šteka
Sba ::
Torej, ko prižgem računalnik mi najde brezžično omrežje šele po približno 20min, med tem časom pa se občasno glasba zatika, pravtako tudi miškin kazalec.
Če dam najdi omrežje, ga ne najde, pravtako če dam popravi omrežje. Po dolgem času nato sam najde omrežje in potem vse dela tako kot mora.
Računalnik sem pregledal z Avastom, Ad-Awarom, Spybot S&D in niso našli ničesar.
Z routerjem je vse vredu, saj na drugem računalniku dela vse lepo in prav.
Pred tem je lepo delovalo več kot eno leto. V čem je torej problem?
Hvala za odgovore
LP Sba
Če dam najdi omrežje, ga ne najde, pravtako če dam popravi omrežje. Po dolgem času nato sam najde omrežje in potem vse dela tako kot mora.
Računalnik sem pregledal z Avastom, Ad-Awarom, Spybot S&D in niso našli ničesar.
Z routerjem je vse vredu, saj na drugem računalniku dela vse lepo in prav.
Pred tem je lepo delovalo več kot eno leto. V čem je torej problem?
Hvala za odgovore
LP Sba
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Sba ::
Še rešitev na moj problem.
Ko sem ponovno prižgal računalnik sploh ni našel mrežne, pogledam, lučka ne sveti. Staknem mrežno vn, pa nazaj not in to je to
Sem zadnjič nekaj šaril okol pa zgleda, da sem jo malo ven staknil. (ni zašravfana)
LP Sba
Ko sem ponovno prižgal računalnik sploh ni našel mrežne, pogledam, lučka ne sveti. Staknem mrežno vn, pa nazaj not in to je to
Sem zadnjič nekaj šaril okol pa zgleda, da sem jo malo ven staknil. (ni zašravfana)
LP Sba
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava med level one mrezno in asus routerjem - helpOddelek: Omrežja in internet | 844 (797) | poluks25 |
» | mx518 se leviOddelek: Strojna oprema | 1195 (890) | Binji |
» | Ojačevalec v avto- potreben dodaten akumulator?Oddelek: Zvok in slika | 3554 (3338) | ;-) |
» | (Ne)prenos podatkov po wlan-uOddelek: Omrežja in internet | 1030 (841) | jukoz |
» | Kurzor od miške zmrzujeOddelek: Operacijski sistemi | 1062 (1018) | Ali-baba |