Forum » Pomoč in nasveti » Počasen CD
Počasen CD
MRB0rYS ::
Moj kolega ma en problem.
Ima durina 700
plata micro star k7tpro2a ata100
pol ma pa prblem z cd- jem k mu v win. ME dela samo s hitrostjo 12x in obremeni CPU 68%, to je sprobal s programom cd speed 99.
V win-98 mu pa dela z 30x hitrostjo in 18% obremenjen CPU. Kaj je tu narobe, ker nemore z audiograbberjem muske dol ripat. Men se zdi da je eden že sprašval o tem sam ne najdem .
Pomagajte.
hvala
Ima durina 700
plata micro star k7tpro2a ata100
pol ma pa prblem z cd- jem k mu v win. ME dela samo s hitrostjo 12x in obremeni CPU 68%, to je sprobal s programom cd speed 99.
V win-98 mu pa dela z 30x hitrostjo in 18% obremenjen CPU. Kaj je tu narobe, ker nemore z audiograbberjem muske dol ripat. Men se zdi da je eden že sprašval o tem sam ne najdem .
Pomagajte.
hvala
b0rys
msmiha ::
Kdo še pa ne pozna Microsofta vsak sistem, ki ga ven vrže je slabši od prejšnega. Če prav ma tudi jas Win ME
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
frudi ::
poslušaj Tolipa - počasni prenos in visoka obremenitev procesorja sta očitna simptoma, da DMA ni vklopljen.
če se sprašuješ, ki zadevo vklopit - pod control panel/system/hardware config/cd-rom
če se sprašuješ, ki zadevo vklopit - pod control panel/system/hardware config/cd-rom
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Protipiratski Vistin SP1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 6259 (6257) | Jst |
» | A je to normalno al je disk prepočasen?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3136 (2189) | strictom |
» | zasedenost procesorja v mirovanju = 40-50%Oddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1185) | spucek |
» | neroOddelek: Programska oprema | 980 (861) | Klemenn |
» | IBM DTLA 15GBOddelek: Strojna oprema | 1206 (995) | Boky |