Forum » Loža » kaj kupiti za darilo???
kaj kupiti za darilo???
divx man ::
Torej oče bo star 50 let in bi mu rad za rojstni dan kupil kakšno posebno izvirno darilo. Sam nimam veliko idej in ker več glav več ve, sem se odloči,l da bom še vas malo povprašal za kakšno izvirno idejo. Darilo naj bi stalo do 25000 SIT!!! Upam da boste imeli kakšno pametno idejo!!!!
LP
LP
zee ::
za svojega očeta sem darilo kupil v Merkurju ... kupil sem en kup reči, ki so povezane s številko petdeset.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
gzibret ::
Jaz sem svojemu očetu kupil knjigo Gospodar prstanov (10 let nazaj - takrat še nisem bil zaposlen in o 25.000 SIT nisem mogel sanjati). Noter pa sem mu napisal Minattijevo pesem "Nekoga moraš imeti rad".
Posebno izvirno darilo??!?
CD-player, DVD-player, MP3-player.... To niso glih izvirna darila. Ali pač? Ali pa mu kupi merilnik utripa, da ga ne bo infarkt, ko bo laufal v hrib
Posebno izvirno darilo??!?
CD-player, DVD-player, MP3-player.... To niso glih izvirna darila. Ali pač? Ali pa mu kupi merilnik utripa, da ga ne bo infarkt, ko bo laufal v hrib
Vse je za neki dobr!
Matej_K ::
Pojdi v cestno podjetje in kupi znak z omejitvijo hitrosti 50...
Dobil nekdo ki ga poznam...takrat je zažgalo...sedaj pa le visi v garaži..
Dobil nekdo ki ga poznam...takrat je zažgalo...sedaj pa le visi v garaži..
... .. .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izvirno dariloOddelek: Loža | 3210 (885) | thetech |
» | Tipkovnica brez črk in številk.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2503 (1840) | 111111111111 |
» | Kaj kupiti kot zahvalano darilo kitajskemu poslovnemu partnerjuOddelek: Loža | 2411 (1773) | St235 |
» | Kaj kupiti punci za rojstni dan? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 35031 (27680) | syti |
» | Izvirno darilo.Oddelek: Loža | 2611 (2401) | Lucifer Tanatos |