Forum » Programska oprema » Težava s prenosom Fedore core 4
Težava s prenosom Fedore core 4
toni16 ::
Namen imam namestit fedore core 4. Sem potegnil iz neta vse 4 iso slike jih zapekel na cd-je in potem začel nameščat. Pride do napake napiše da zgleda da je pokvarjen nosilec.
O.K. sem mislil da napaka pri peki cd-ja, medtem pa že zbrisal vse 4 iso datoteke.
No se spravim drugič downloadat in potem preverjat s sha1sum in tisti ključ ki je na fedorini strani za preverjanje pravilnosti downloada ni enak.
Je možno da je to napaka na sha1sum ali pa meni tak povezava napačno prenaša? Naj sprobam nameščat iz diska ali kaj priporočate??
Lep pozdrav!
T
O.K. sem mislil da napaka pri peki cd-ja, medtem pa že zbrisal vse 4 iso datoteke.
No se spravim drugič downloadat in potem preverjat s sha1sum in tisti ključ ki je na fedorini strani za preverjanje pravilnosti downloada ni enak.
Je možno da je to napaka na sha1sum ali pa meni tak povezava napačno prenaša? Naj sprobam nameščat iz diska ali kaj priporočate??
Lep pozdrav!
T
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Hewlett-Packardovih sistemih SSD-ji po treh letih odpovedo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 15039 (10278) | Baja |
» | [Java] Kako izračunati hash diska.Oddelek: Programiranje | 5087 (3917) | kunigunda |
» | Arhiviranje podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2063 (1610) | MoRp |
» | Težave pri namestitvi Office 2016Oddelek: Programska oprema | 8061 (7582) | dunda |
» | Nova kopija WINOddelek: Pomoč in nasveti | 854 (722) | Enron x86 |