Forum » Programska oprema » .rm Live Stream v Datoteko na Disku
.rm Live Stream v Datoteko na Disku
neres ::
A se da s kakim programom da bi samo izbral .rm datoteko in bi jo pretvorilo v .avi file?
Ali pa v .rm format, ki bi bil ves na disku, torej da ne rabiš interneta?
Hvala!
Ali pa v .rm format, ki bi bil ves na disku, torej da ne rabiš interneta?
Hvala!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
SimplTech ::
Zajemaš lahko Real Media live stream z RM Recorderjem. Več info najdeš tukaj RM Recorder
Za spremembo Real Media (*.rm) datotek v avi pa uporabi WinAvi. Info najdeš tukaj WinAvi VideoCoverter
Za spremembo Real Media (*.rm) datotek v avi pa uporabi WinAvi. Info najdeš tukaj WinAvi VideoCoverter
neres ::
Hvala SimplTech!
Sicer sem poizkusil z RM Recorderjem (in še nekaj podobnimi) ampak ni delovalo, poleg tega demo verzija omogoča samo 2 minuti snemanja.
Na koncu sem pobral dol z Stream Down, ki je zelo preprost in demo nima omejitev.
Sicer sem poizkusil z RM Recorderjem (in še nekaj podobnimi) ampak ni delovalo, poleg tega demo verzija omogoča samo 2 minuti snemanja.
Na koncu sem pobral dol z Stream Down, ki je zelo preprost in demo nima omejitev.
wonderboy ::
A se da sploh snemat oddaje z RTVja. Men nikakor ni uspel, potem pa sm vidu da so vse oddaje avtorsko zaščitene in da je shranjevanje na disk onemogočeno. A obstaja kakšen trik?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spremeniti divx v DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 2107 (1936) | SimplTech |
» | rezanje videa mpgOddelek: Zvok in slika | 3535 (3067) | jan01 |
» | petvorba wmv. v avi. fajl ???Oddelek: Zvok in slika | 2100 (1978) | Stan57 |
» | avi 2 dvd najlazji nacin!?Oddelek: Zvok in slika | 2133 (1701) | Hevidi |
» | Kako pretvort avi->dvd video (.vob, .iso,...)Oddelek: Zvok in slika | 1921 (1601) | Alain |