Forum » Pomoč in nasveti » Termostat za vodno!!
Termostat za vodno!!
|Luka| ::
Mam upedenano vodno hlajneje s kilerjem.
Na kilerju pa je Sunonov vent(12). Voda ma cca 25 st, ko vent laufa.
naredu sm ze en termostat, ki bi vkljucu vent ko pride h2o cez 27 st, sam ni bil v redu ker je bil premalo natancen in je rele brnel k zmesan. Zdej me pa zanima ce ma kdo kksno shemo termostata, ki bi imel prag cca od 0,1 - 0,01 st.
Lp Lix
Na kilerju pa je Sunonov vent(12). Voda ma cca 25 st, ko vent laufa.
naredu sm ze en termostat, ki bi vkljucu vent ko pride h2o cez 27 st, sam ni bil v redu ker je bil premalo natancen in je rele brnel k zmesan. Zdej me pa zanima ce ma kdo kksno shemo termostata, ki bi imel prag cca od 0,1 - 0,01 st.
Lp Lix
- spremenil: |Luka| ()
Brane2 ::
Dallas DS 1621.
Sem naredu tiskanino, sam nisem še prpravu vsega.
Nimam še rutin, za vpis pragovnih temperatur v čip z recimo PCja prek LPT porta. Se pozabavam še s tem.
Drgač je pa stvar dokaj poceni in ful simple.
Čip sam stane par sto tolarjev, razen njega in treh relejčkov pa na plati ni dosti drugega...
Sem naredu tiskanino, sam nisem še prpravu vsega.
Nimam še rutin, za vpis pragovnih temperatur v čip z recimo PCja prek LPT porta. Se pozabavam še s tem.
Drgač je pa stvar dokaj poceni in ful simple.
Čip sam stane par sto tolarjev, razen njega in treh relejčkov pa na plati ni dosti drugega...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "toplotno stikalo" ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9845 (8353) | fpbs |
» | Temperatura vode pozimi v avtomobiluOddelek: Na cesti | 10808 (8949) | amigo_no1 |
» | Predelava termostataOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2047 (2009) | maticm |
» | Elektronski termostat kot vtičnica?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3331 (3185) | rap3r |
» | homemade klima za avtoOddelek: Loža | 5171 (4365) | Azrael |