Forum » Programska oprema » Firefox Save page as problem
Firefox Save page as problem
cortez ::
Zanima me, če se da Firefox tako naštimat, da bi mi shranjeval web strani tako, kot se imenujejo, ne pa kar po svoje, tako kot zdaj to dela.
Za primer vam dam IE in Firefox. Rad bi, da bi mi shranjevalo kot pri IE, vendar v Firefoxu.
Hvala za informacije.
IE - tako naj bi blo (Slo-Tech Pomoč in nasveti)
Firefox (izpisioddelek.php.htm)
Za primer vam dam IE in Firefox. Rad bi, da bi mi shranjevalo kot pri IE, vendar v Firefoxu.
Hvala za informacije.
IE - tako naj bi blo (Slo-Tech Pomoč in nasveti)
Firefox (izpisioddelek.php.htm)
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
R33D3M33R ::
Zadeva je takšna, da firefox shranjuje stran po ključu url_strani.končnica.htm, medtem, ko IE uporabi naslov strani (title) kot ime strani. Kaj je boljše je odvisno od posameznika.
Mogoče bi preizkusil kak extension, recimo Firefox Scrapbook ali kaj podobnega....
Mogoče bi preizkusil kak extension, recimo Firefox Scrapbook ali kaj podobnega....
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox OS (boot 2 gecko)Oddelek: Izdelava spletišč | 3273 (2959) | ardanel |
» | brskalnik si ne zapomniOddelek: Pomoč in nasveti | 1489 (1105) | nerium |
» | Nepopolno izokriščanje RAM-a? & Mozilla PluginOddelek: Pomoč in nasveti | 4730 (4328) | Twix |
» | Mala ikonca zraven linkaOddelek: Izdelava spletišč | 1424 (1238) | Road Runner |
» | Firefox 0.10.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6917 (6917) | CaqKa |