Forum » Šola » študent 1 letnika FE Lj. javi se
študent 1 letnika FE Lj. javi se
Fizikalko ::
Si pa zbircen. Kako pa ves, ce ti bo vsec? A mas prou poseben fetis na FERIjevce al kaj?
SkIDiver ::
Fizikalko FERI je v MB on pa išče iz FE LJ. V LJ je FE in FRI. Vsako zase. Samo v isti bajti domujemo
BluPhenix ::
slovencl, zakaj pa rabiš 1. letnik?
Če ti ptidemo prav tudi višji, nas je kr neki tuakj.
Če ti ptidemo prav tudi višji, nas je kr neki tuakj.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
@SkiDiver: Ja no, okej, se vedno je Perverzko Izbirkovic.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fizikalko ()
slovencl ::
Na FE prodajajo študentom razvojni sistem Š-ARM, ki pa ga baje lahko dobijo samo študenti 1 letnika FE, ker pa jest to nisem, bi rabil nekoga, ki bi mi to kupil, za primerno provizijo seveda.
To lahko kupijo tudi študenti 4 letnika FE, ker rabijo za laboratorijske in 5 letnika, kolikor je meni znano.
Edini problem je ta, da je omejeno na 1 kos/študenta. Problem se pojavi v višjem letniku (ali pa ga recimo kupi zate sedaj ko je v 4.), ker ne bo mogel delati vaj in seminarskih nalog. Upam da se tega zavedajo, tisti ki bodo prodajali.
Sicer pa se zadevo dobi za 200 €.
Edini problem je ta, da je omejeno na 1 kos/študenta. Problem se pojavi v višjem letniku (ali pa ga recimo kupi zate sedaj ko je v 4.), ker ne bo mogel delati vaj in seminarskih nalog. Upam da se tega zavedajo, tisti ki bodo prodajali.
Sicer pa se zadevo dobi za 200 €.
In kaj je funkcionalnost tega sistema? In zakaj bi nekaj, kar je tako iskano, omejeval in ne raje mnozicno prodajal ter zasluzil? Cudna politika faxa tole...
Fizikalko, zadevo se da kupiti. Prodaja jo podjetje, ki je zadevo izdelalo in sicer za 200€.
Študenti FE dobijo to zadevo po subvencionirani ceni 10k, za potrebe laboratorijskih vaj. Tako je to
Ni da so oni naredili in da nocejo prodajat. Saj prejsnji tak izdelek, ki so ga naredili sami so prodajali, ampak si ga nisi zelel met
Študenti FE dobijo to zadevo po subvencionirani ceni 10k, za potrebe laboratorijskih vaj. Tako je to
Ni da so oni naredili in da nocejo prodajat. Saj prejsnji tak izdelek, ki so ga naredili sami so prodajali, ampak si ga nisi zelel met
slovencl ::
Sej jest bi to kupu od enga, ki ni na tej smeri, se pravi tega sploh ne bo rabil, a je tudi to omejeno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15085 (6627) | PH03N1X |
» | FERI splošne informacijeOddelek: Šola | 2822 (2161) | terminator12 |
» | Problem pri reševanju nalog z integraliOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1500 (1257) | stromkekec |
» | FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 36131 (31213) | bluefish |
» | Studenstski status- Absolvent VprašanjeOddelek: Šola | 2184 (1512) | Phantomeye |