» »

Driving force pro vs. Momo

Driving force pro vs. Momo

matej_jack ::

V prihodnosti (ko bodo počitnice :D ) nameravam kupiti volan za PC. Všeč sta mi dva in sicer Logitech Driving Force PRO in MOMO Racing Force. Zanima me če ima kdo kaj izkušenj in katerega naj izberem. Hvala!

LP Matej

.smidge. ::

Jaz si lastim racing force in moram reci, da sem zadovoljen. Je blo sicer par problemov s pedali, ampak se da z 1 sraufencigerjem vse resit. Je pa za njim, ne vem tocno, amapk sigurno >500 ur igranja.

Ce bi pa zdej kupoval bi pa brez razmisljanja vzel dfp, 900°je pa le nekaj, razen ce se ti ne gre za realizem, v tem primeru pa je za volan metanje denarja proc vse kar je nad 10k. imho.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: .smidge. ()

Matri[X] ::

Jaz imam originalni Logitechov MOMO torej tisti z usnjenim volanom in moram reci da dosedaj (4 leta) nisem imel se niti enega problema z njim. Bil je pa 38k ...

Trololololo1 ::

Danes kupil Logitech Momo Racing Force pri mimovrste. volan je drugače odličen, vendar se mi ne naravna volan normalno, ko ga zasučem v eno smer. In potem se avtomobili vozijo naravnost s postrani volanom. Pomaga mi samo, da ga do konca navijem v drugo smer in se nato sam poravna, vendar med tekmami to ne pride v poštev. Poskušal sem že nstavljati v nastavitvah pa ne vem točno kako.

Mavrik ::

Pojdi na nadzorno ploščo in poišči nastavitve za igralne naprave. Tam označi svoj volan, poženi kalibracijo in _natančno_ sledi navodilom na zaslonu.
The truth is rarely pure and never simple.

Trololololo1 ::

To sem že vse naredil. Problem je v tem, ker se volan drugače naravna, če ga zasučem v levo ali pa, če ga v desno. Zdaj pa me zanima ali je to napaka volana ali so kake specialne opcije za to uredit.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Momo volan

Oddelek: Kaj kupiti
453928 (3356) __Devil__
»

Kateri volan?

Oddelek: Kaj kupiti
342318 (1657) LittleDevil
»

Volan

Oddelek: Kaj kupiti
81589 (1435) Veron
»

kateri volan? kakšna je razlika?

Oddelek: Kaj kupiti
71654 (1483) PrimozR
»

Kateri volan oziroma kje kupiti Lgitech MOMO Force?

Oddelek: Kaj kupiti
111582 (1347) Tattoo-

Več podobnih tem