Forum » Operacijski sistemi » W2k in IIS help !
W2k in IIS help !
Miran ::
Živjo!
Imam problem z IIS in resolvanjem URLjev. Na win2k sem inštarilal IIS z namenom testiranja ASP skript preden jih publisham na net. Zanima me ali je sploh možno lavfat server in klienta na eni mašini ( Internet explorer bi bil kot klient, IIS pa web strežnik ). Kako naj nastavim TCP/IP parametre, DNS nastavitve ( nimam DNS serverja, Wins nastavitve …) Npr. sedaj ne morem dostopati niti do pomoči za IIS, ki naj bi se prikazovala v IE pod url http://localhost/iisHelp/iis/misc/defau.... Napiše mi Web page unavailable offline. Kje v mojem primeru določim localhosta ? Tudi če namesto localhost vnesem IP računala ni nič drugače Mašina sploh ni povezana v mrežo tako da z nastavitvami IP jev ni problema ? Any help ?
Imam problem z IIS in resolvanjem URLjev. Na win2k sem inštarilal IIS z namenom testiranja ASP skript preden jih publisham na net. Zanima me ali je sploh možno lavfat server in klienta na eni mašini ( Internet explorer bi bil kot klient, IIS pa web strežnik ). Kako naj nastavim TCP/IP parametre, DNS nastavitve ( nimam DNS serverja, Wins nastavitve …) Npr. sedaj ne morem dostopati niti do pomoči za IIS, ki naj bi se prikazovala v IE pod url http://localhost/iisHelp/iis/misc/defau.... Napiše mi Web page unavailable offline. Kje v mojem primeru določim localhosta ? Tudi če namesto localhost vnesem IP računala ni nič drugače Mašina sploh ni povezana v mrežo tako da z nastavitvami IP jev ni problema ? Any help ?
Overclock yourself !
Anderj a mi lahko daš kakšno podrobnejšo info o tem Loopback Adapterju ? Kje ga dobim, kaj to sploh je ?
10X
10X
Overclock yourself !
ABX ::
Ga lahko kupiš v vsaki štacuni, cena je 5k + potni stroški :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
A to je kos hardweara ? Jaz sem mislu, da je to kakšen software patch ... Kaj pol to v mrežno vštekaš al kva ?
Overclock yourself !
ABX ::
Ma ne malo se zajebavam :)
Če nimaš fizično mrežne kartice bo potrebno inštalirat virtualno mrežno kartico da boš lahko uporabljal razne mrežne funkcije.
Za w2k: pejdi pod add/remove hardaware, add new device, network.
Tukaj izbereš microsoft in potem Microsoft loopback adapter.
Če nimaš fizično mrežne kartice bo potrebno inštalirat virtualno mrežno kartico da boš lahko uporabljal razne mrežne funkcije.
Za w2k: pejdi pod add/remove hardaware, add new device, network.
Tukaj izbereš microsoft in potem Microsoft loopback adapter.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7 routing dveh mrežnih karticOddelek: Omrežja in internet | 1638 (1534) | Spc |
» | dva IP-ja na eni NICOddelek: Omrežja in internet | 2830 (1766) | Yacksy |
» | testiranje php-jaOddelek: Izdelava spletišč | 1058 (899) | Loki |
» | postNUKEOddelek: Izdelava spletišč | 970 (819) | darh |
» | Težave z WEB serverjemOddelek: Omrežja in internet | 981 (845) | SLOWWWeb.net |