» »

Mene pa čist tko neki zanima glede 486tk

Mene pa čist tko neki zanima glede 486tk

Dalmatinc ::

Zdele jo iščem pocen za kupt že kr en teden pa še mal. Pa zgleda da je res več doben nima. Se mi je zdel da je blo obdobje ko ste jih skor šenkval klele na slo-techu. Dobesedno če pogledaš tam male oglase leto nazaj "Odpelji pa je tvoj" (kao stara šara). No resno me zanima če se še komu praši kak ak star comp. Naj me prosim čimprej obvesti. Pa to ni mišljeno kot oglas ampak kot razprava o tem kam so šle :D

No čao :D

A ja še tole: kam so šle use 486-tke>:D

Heisenberg ::

:D>:Dmoja 486tka je odpotovala pred enim tednom za celih neverjetnih 30.000sit :D>:D

uuff si pa dobil........tole je pretirano>:D

PA tko če ker ne rabi keša jo lahko da men pocen k bi jo njn rabu...lahko brez monitorja še VELIKO raje pa z njim :))

Uporabnik ::

jst tud 486-tke zbiram :)
pa stare diske,
pa vse ostalo :)

KLELE prodaja en dripec nekaj boljsga kot pa navadna 486 za 10kucanov

Jst 486 ne zbiram, ampak nujn rabim en staro kišto….dobr bi blo če ma delujoč monitor. Če mi kdo lahko zrihta lahko tus 386 sam da je barvn 14 monitor.k rabim nujn zlo nujn…pa če se komu u kotu valja naj please pomaga ubožecu

ahac ::

Jest mislm, da mam še ene par ostankov 386ke.
Motherboard + proc, ena stara grafična + Voodoo 1, pokvarjen disketnik pa še kej.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Thrivial ::

Jest ti lahko za male denarje prodam 486...sam moram malce pogledat kako zadeva se stoji skupaj, nazaj dati disk in te zadeve, ampak naceloma dela, je pa cist osnovni model - 486/25 Mhz, + 8Mb ram...|O

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

Maximus ::

Mam kolega k ma dve 486-tki in eno 386-tko. Ena 486-tka ne dela cist vredu (mislm do jo ram zeza).

LP!

No res če mi mislite res dat kej pocen al pa za kako simbolično ceno prosm mail me !

Folks: no ko smo že tuki jst mam ta problem. Da mam en močn računalnik vendar mi čist vč ne vredi ker mi mama skoz karte gor igra skoz brz premora. Prost morm da lahko maile pogledam. Čist je zalublena v Spades (piki). Jst nimam velik keša. Fora je da jst rabim čist en osnvoven model mašine. :D

Thrivial - daš mail ?

Zgodovina sprememb…

Brane2 ::

Dalmatinc:

Si že zamudu. Pejd na bolšjaka (ljubljanski) ob nedeljah.

Kva bom pa tam. Jst bol verjamem Slo-techarjem. Tam te hočjo usi neki užulit pa še okavrjenega lahko kej dobiš. Ne zaupam boljšaku. Aja, btw kje pa to sploh je v Lublan čist za info?:8)

Rudnik. Tam, na koncu Dolenke, kjer ma Integral neki, pa odzadi so tud gokardi& stuff, nedaleč je Rutar pa kaj je že un Francoz.
U glavnem, na bolšjaku se izogibaj tipov, ki majo tovrstno opremo na kupu, sploh pa tipa, ki je na vsakem bolšjaku z kombijem ("Gole") in ki ma na stojnici svašta, od starih HDD do prenosnikov, Če vidiš tipa z robo v razumnih količinah na navadni stojnici, na prikolci, na odprti šotorki na asvaltu alpa čist v zadnjih vrstah (skor pr prodaji pira), zna bit roba u redu.

Ne insistiraj tok na testiranju (valjda vklop zadevo, če se da, za kolibo portirja ob vhodu je šteker), kot na tem, da mu sesuješ ceno, če se da.
če bo tip zahtevu karkoli nezanemarljivega, je testiranje robe pri njemu ali pri tebi nuja (po bolšjaku).

Aja, še enkrat-"Goleta" se izogibaj.:\

Pa še to. čeprav se bolšjak odpre ob 8h in traja do 13h, je najboljši čas, da se tam prikažeš ob 11h.
Po 12h uri folk začne počasi že pakirat, pred 11h pa prodajalci še upajo, da bodo robo prodali in se niso kaj dosti pripravljeni pogajat. Od 11h do 12h maš torej čas, da narediš temeljita dva kroga- prvi "izvidniški" in drugi "borbeni"...:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brane2 ()

Hmm, hvala >:D

BTW: a ma še kdo kej robe (stare pocen 486tke)

Aja, še neki.

Glede na gibanje cen in ostale svetovne faktorje bi blo po moje optimalno, da uletiš na bolšjak, pobereš neko rahitično 286ko v AT piksni z monitorjem, nato pa šutiraš plato ven, ter pičiš not recimo kaj z 200MHz, pozneje pa najdeš kje kokr tok soliden disk...

Izjema je, če najdeš na bolšjaku glih kar iščeš...

Zame je bolšjak nedeljsko razvedrilo, vir poceni & kokrtok solidnih štumfov (:8)) za majhen dnar (s strani maš pač firme, ki prodajajo robo z računom), nepresušljiv vir čudnih in zanimivih materialov in dober izgovor, da pol zavijem še v bližnjo kitajsko na Dolenjki...

Na bolšjak se praviloma ne hodi takrat ko rabiš, ampak se ob redni udeležbi PREUDARNO jemlje dobra roba, ko se pojavi...

Eh, sej sam sem fuul na psu z kešom :(

Thrivial ::

Dalmatinc: matjaz@eror.net

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ZX Spectrum

Oddelek: Pomoč in nasveti
412787 (2188) KoMar-
»

Bolšji sejem

Oddelek: Loža
3610290 (9547) Brane2
»

Prenosnik 486 33Mhz, kaj naj naložim?

Oddelek: Operacijski sistemi
352534 (1650) civic_
»

Konektanje laptop LCD-ja???

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
202651 (2315) nicky
»

sejmi rabljene računalniške opreme - kje, kdaj, ...

Oddelek: Kaj kupiti
122446 (1907) ali3n

Več podobnih tem