Forum » Loža » SMS-ji za cure (poveš ne poveš)
SMS-ji za cure (poveš ne poveš)
ABX ::
Evo tu so moji trije narbuljši SMS-ji
Romantika:
Ko si žalostna nobeden ne vidi tvoje žalostne oči, ko se jočeš nobeden ne opazi tvoje solze, ko se smejiš nobeden ne vidi tvojega nasmeha. Ampak probaj prdnit samo enkrat.
Predigra.
Lahko mi snameš hlače, lahko mi snameš majco, če res hočeš mi lahko vzameš tudi gate, ampak prosim te ščipalke pusti na vrvi.
Action:
Želim si da... kaj če bi jaz in ti... no, če bi midva enkrat... saj ni treba, da kdo izve... lahko tudi na skrivaj... pisala Dedku Marzu.
Kaj je boljšega kot pokazat punci kaj hočeš in istočasno ji pustit nasmeh na ustih.
Če vam znese kaj ste mi dolžni 19% :)
Romantika:
Ko si žalostna nobeden ne vidi tvoje žalostne oči, ko se jočeš nobeden ne opazi tvoje solze, ko se smejiš nobeden ne vidi tvojega nasmeha. Ampak probaj prdnit samo enkrat.
Predigra.
Lahko mi snameš hlače, lahko mi snameš majco, če res hočeš mi lahko vzameš tudi gate, ampak prosim te ščipalke pusti na vrvi.
Action:
Želim si da... kaj če bi jaz in ti... no, če bi midva enkrat... saj ni treba, da kdo izve... lahko tudi na skrivaj... pisala Dedku Marzu.
Kaj je boljšega kot pokazat punci kaj hočeš in istočasno ji pustit nasmeh na ustih.
Če vam znese kaj ste mi dolžni 19% :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google se je poravnal z založniki glede Google Books (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 27961 (25747) | Okapi |
» | Katero anteno za router?Oddelek: Kaj kupiti | 858 (772) | NeMeTko |
» | Ali lahko ponudnik interneta vidi po katerih straneh srfaš? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10643 (9713) | poweroff |
» | Kako iz radia vzeti ojačevalec in ga predelati?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3214 (2778) | Baltazar-x |