Forum » Loža » Modelarske trgovine v LJ?
Modelarske trgovine v LJ?
Bojevnik ::
Mladi tehnik na trubarjevi so zaprli pa me zanima, če je kje v LJubljani še kakšna modelarska trgovina, ker sem spraskal ekran mobitela, in rabim zelo fin smirkov papir (šmirgl papir).
stromar ::
Raje uporabi pulir pasto za displaye, ker če boš drgnil s šmirgel papirjem bo le še slabše. Conrad jo ima, verjetno pa bi jo kje dobil 5x ceneje
Lp
Lp
DjJuvan ::
Vem da je tema že zelo stara... vendar je vprašanje praktično isto. So kakšne modelarske štacune v LJ ali okolici, kjer bi se dalo dobiti tanke vezane plošče? Eno (Mibomodeli) sem sicer našel v Logatcu, ampak preden se zapeljem tja, bi rad vedel, če kaj takega obstaja tudi v osrednji Sloveniji.
pegasus ::
Težka je modelarska v zadnjem času ... Mibo še živi, ostali so že bolj ali manj zaprli. Preden greš v Logatec, pokliči, da bo nekdo tam.
Če iščes samo les, poglej še trgovine kot so hobiles na brnčičevi in podobne.
Če iščes samo les, poglej še trgovine kot so hobiles na brnčičevi in podobne.
Bom sicer šel pogledat na brnčičevo... ampak nekak dvomim, da imajo 2mm debele vezane plošče. Drgač pa hvala za info.
Dag ::
Bauhaus ima eno polico z modelarskim lesom, nazadnje je bila v bližini pulta za razrez lesa. Mogoče bi tudi Slovenijales (Vižmarje, Brnčičeva) kaj imel.
pi pawr ::
Pod emporiumom v LJ BTC je trgovina Delko in Mladi tehnik. Slednja ima tak material na zalogi.
BTW, Mladi tehnik v BTCju je zaprt. Delko ima le par 100mmx1500mm dilc. Tako da mi preostane le še brnčičeva, ali pa Logatec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prozorna cev?Oddelek: Loža | 1708 (1367) | Padly88 |
» | Motorčki in kolesa; kje kupiti?Oddelek: Šport | 4184 (3382) | borisk |
» | AvtomobilčekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1829 (1583) | Azrael |
» | RC letala, itd...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2568 (2451) | Jackal |
» | Model letalaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2435 (2295) | Jackal |