Forum » Programska oprema » Firefox postaja švicarski sir?
Firefox postaja švicarski sir?
Vikking ::
Novica, objavljeno je tudi na 24ur. Pa se mi zdi da bolj kot bo popularen, več bo tega.
Več je nas ki opozarja da Firefox ni bolj varen (trenutno ja) od IE-ja mislim predvsem na čas ko bo začel odžirat resnejši kos pogače IE-ju in s tem postal zelo popularen za napade. Hkrati ker je odprtokoden program, se bo lukenj posluževalo še več ljudi.
Prihajajo težji časi za Firefox?
Več je nas ki opozarja da Firefox ni bolj varen (trenutno ja) od IE-ja mislim predvsem na čas ko bo začel odžirat resnejši kos pogače IE-ju in s tem postal zelo popularen za napade. Hkrati ker je odprtokoden program, se bo lukenj posluževalo še več ljudi.
Prihajajo težji časi za Firefox?
- spremenilo: Vikking ()
Vikking ::
Res pa je da hitro odpravijo napake, ter naredijo popravke. Da ne omenimo čisto preprost update, napram IE-ju... Kar jim bo še lep čas dalo lepo prednost pred.
AndrejS ::
Jaz sem pa mislil da je Firesux tako dober kot švicarski sir. Zdaj pa vidim da vsaj smrdi tako
Microsoft ::
Sem ze pred nekaj dnevi tole opozoril, da so odkrili polno resnih lukenj. Pa kot vidis, ni junaka, ki bi spisal tako novico. Je verjetno bolj pomembno, da se reklama znajde na prvi strani NYT.
In glede popravkov. Nevem, o cem to govoris, ker je IE totalno enostavno updejtat. Lahko to naredis sam, lahko to naredi racunalnik. V podjetjih pa itak owna (GPO, WSUS, SMS).
by Miha
In glede popravkov. Nevem, o cem to govoris, ker je IE totalno enostavno updejtat. Lahko to naredis sam, lahko to naredi racunalnik. V podjetjih pa itak owna (GPO, WSUS, SMS).
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
veteran ::
Hehe, na 24ur krepko zamujajo, tole je seveda že popravljeno, z verzijo 1.5.0.2 (ki se je samodejno namestila).
luknje v Firefoxu (3), luknje v IE (19)
Ljubitelji Mihkromehkih zadevščin pa v jok in na drevo.
luknje v Firefoxu (3), luknje v IE (19)
Ljubitelji Mihkromehkih zadevščin pa v jok in na drevo.
BendeR ::
ki se je samodejno namestila..
Kak komu. Meni se ni samodejno in niti ročno. Mogo snet novo verzijo iz strežnika (že spet .. tolk glede njihovega dl counterja) in zadevo namestit. :P
krho ::
Patcher "crkne", če sam kaj dodaš na roke v all.js
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaradi večje varnosti Windows 7 se slabo piše Linux in Mac uporabnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11385 (7741) | MrStein |
» | Firefox 3 s trenutno najmanjšo porabo pomnilnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11731 (8071) | lukanium |
» | Mozilla Firefox praznuje prvo leto obstoja.Oddelek: Novice / Brskalniki | 5372 (4400) | krho |
» | [Flamewar] Firefox in mogočna vrnitev IE (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5171 (4427) | veteran |
» | Odkrili velik krog kradljivcev identitetOddelek: Novice / Zasebnost | 4720 (3381) | _Sajmon_ |