Forum » Pomoč in nasveti » Imam dva monitorja, eden ne pride nazaj :-(
Imam dva monitorja, eden ne pride nazaj :-(
jerry2000 ::
Imam dva LCD monitorja. Zdaj sem zamenjal matično ploščo in kupil PCI-E grafiko z dvema DVI priključkoma za monitorja.
Težavo imam v tem, ker ko mi zadeva gre v standby ali pa se monitorja čez 15 minut ugasneta (power options), se mi eden zbudi, drugi pa ne. Kaže na monitor settings da je online, tudi okna dajem lahko na levo stran, samo zaslon je pa črn in ga ne zbudi nič razen reseta...
Ali je grafa pokvarjena ali je lahko kaj drugega, če ima kdo kako idejo bi bil zelo vesel.
Grafika je Ati Xt600 Pro.
Jerry
Težavo imam v tem, ker ko mi zadeva gre v standby ali pa se monitorja čez 15 minut ugasneta (power options), se mi eden zbudi, drugi pa ne. Kaže na monitor settings da je online, tudi okna dajem lahko na levo stran, samo zaslon je pa črn in ga ne zbudi nič razen reseta...
Ali je grafa pokvarjena ali je lahko kaj drugega, če ima kdo kako idejo bi bil zelo vesel.
Grafika je Ati Xt600 Pro.
Jerry
Jerry and Tom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko gre monitor v "spanje" se ne "zbudi" večOddelek: Zvok in slika | 3776 (1440) | neocodexx |
» | gtx 1080 ni 100% obremenjenaOddelek: Strojna oprema | 2650 (1734) | konspirator |
» | Računalnik se prižge, a ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 5508 (4689) | m0LN4r |
» | Sleep modeOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1242) | PerUser |
» | Problem z vgradnjo Radeon HD4870Oddelek: Pomoč in nasveti | 2003 (1587) | NightwishSI |