Forum » Programiranje » [JS] zamenjava barve v sliki
[JS] zamenjava barve v sliki
shorvat ::
Lep pozdrav,
zanima me, če lahko z JavaScript-om spremenim samo določeno barvo v sliki v prozorno oz. v določeno drugo barvo!
Imam slike, ki imajo belo ozadje in bi rad to belo ozadje s pomočjo JavaScripta spremenil v prozorno oz. v točno določeno drugo barvo.
lp, sašo
zanima me, če lahko z JavaScript-om spremenim samo določeno barvo v sliki v prozorno oz. v določeno drugo barvo!
Imam slike, ki imajo belo ozadje in bi rad to belo ozadje s pomočjo JavaScripta spremenil v prozorno oz. v točno določeno drugo barvo.
lp, sašo
snow ::
Javascript ne more spremenit slike.
Mislim, da ti hočeš naredit, da se ti menja ena slika z eno drugo. Ta druga slika je pa enaka, le da je npr. ozadje drugačno.
Mislim, da ti hočeš naredit, da se ti menja ena slika z eno drugo. Ta druga slika je pa enaka, le da je npr. ozadje drugačno.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
shorvat ::
ne ne, rad bi spremenil barvo na točno določeni sliki!
se mi je zdelo, da to nebo šlo z JavaScript-om.
pred časom sem zasledil skripto, s pomočjo katere lahko urejaš slike (narediš rob, dodaš kaki filter, itd..). katero tehnologijo so uporabili pri tej skripti pa ne vem. mogoče celo JavaScript.
se mi je zdelo, da to nebo šlo z JavaScript-om.
pred časom sem zasledil skripto, s pomočjo katere lahko urejaš slike (narediš rob, dodaš kaki filter, itd..). katero tehnologijo so uporabili pri tej skripti pa ne vem. mogoče celo JavaScript.
AndrejS ::
Lahko daš kaki directX filter -samo na žalost to "znajo" samo windowsi z IE!
Druga možnost je da daš kakšen png preko - ampak to je tudi filter , kateremu določas transparentnost - samo slike pa z JS ne moreš spremenit!
Druga možnost je da daš kakšen png preko - ampak to je tudi filter , kateremu določas transparentnost - samo slike pa z JS ne moreš spremenit!
snow ::
Kakšen php bi pa verjetno že šlo :)
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vgraditev dinamične strani v HTML ogrodjeOddelek: Programiranje | 1663 (1088) | joker16_7 |
» | Google bi napravil Ajax prijazen pajkomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3562 (2861) | CWIZO |
» | [php] štetje prijavljenih uporabnikov!Oddelek: Izdelava spletišč | 1381 (1118) | Brilko |
» | Web stran z kroglo...!!!Oddelek: Izdelava spletišč | 1500 (1051) | lambda |
» | dolžina vnešenega tekstaOddelek: Izdelava spletišč | 1711 (1324) | darh |