Forum » Kaj kupiti » Nakup qwerty
Nakup qwerty
CubiX ::
A kdo ve, ce kdo pri nas uvaza qwerty tipkovnice? Nasel sem par modelov po raznih trgovinah, pa nic zadovoljivega. Ali pa mogoce, kje bi se dalo dobit qwerty nalekpke? Ja vem, obicajno folk isce qwertz nalepke... But hey. :)
Elementary, my dear Watson.
- premaknilo iz Strojna oprema: bastadu ()
carota ::
Kaj pa če bi spulil tipki "z" in "y" ter jima zamenjal mesto?
Jaz sem v Comtronu kupil MS Natural multimedia keyboard, ki nima slovenskih tipk.
Jaz sem v Comtronu kupil MS Natural multimedia keyboard, ki nima slovenskih tipk.
CubiX ::
Iscem nekaj z nizkimi tipkami, v stilu Logitech UltraX Media. Fora je, da me z in y ne interesirata toliko kot znaki, ki zamenjajo sumnike.
Mogoce bo treba kr poebayat.
Mogoce bo treba kr poebayat.
Elementary, my dear Watson.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CubiX ()
tiborrr ::
Macintosheve oz. Applove tipkovnice so skoraj ziher QWERTY.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Macbook vs Macbook PRO vs PCOddelek: Kaj kupiti | 6881 (6229) | Pyr0Beast |
» | Nov simbol za rupijo ali kako dolgo traja vključitev znaka v Unicode (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 24712 (23527) | ahac |
» | Se obetajo spremembe na slovenski tipkovnici? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 25088 (20476) | madmitch |
» | Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 14397 (12156) | Half-Saint |
» | Slovenska tipkvnica z razporeditvijo QWERTYOddelek: Programska oprema | 3079 (2947) | mathjazz |