Forum » Pomoč in nasveti » System error -18, 3, 111
System error -18, 3, 111
LukaVi ::
Ko želim zagnati nek program za učenje tujega jezika, se mi prikaže to sporočilo.
Kaj to pomeni?
Kako to napako odpravim?
Najlepša hvala za pomoč!
Kaj to pomeni?
Kako to napako odpravim?
Najlepša hvala za pomoč!
lep pozdrav
- zaklenilo: bastadu ()
iMark ::
A maš naložene driverje za zvočno? Sam ne, dvomem de bi blo to krivo. A ti dela zvok? Kr piše de ne more predvajat zvoka.
jancko ::
Naloži nove drajverje...
Osebno bi pa bil skoraj gvišn prepričan da je krivda v programu ča imaš nelegalno kopijo.
Če mas pa original verjetno draiverji,nastavitve...
Osebno bi pa bil skoraj gvišn prepričan da je krivda v programu ča imaš nelegalno kopijo.
Če mas pa original verjetno draiverji,nastavitve...
jancko
je že res, da mam nelegalno kopijo
ampak neki je narobe z zvočno oz. driverji (ki sem jih že nekajkrat dol in nazaj gor naložil). Imam creative sound blaster live 5.1 kartico... Preko MSN-ja mi ne dela mikrofon :S v Adobe auditionu pa normalno snema...
Kaj naj naredim?
Edit: Pozabil sem omenit, da mi noče tudi zagnati creative Mixerja...
ampak neki je narobe z zvočno oz. driverji (ki sem jih že nekajkrat dol in nazaj gor naložil). Imam creative sound blaster live 5.1 kartico... Preko MSN-ja mi ne dela mikrofon :S v Adobe auditionu pa normalno snema...
Kaj naj naredim?
Edit: Pozabil sem omenit, da mi noče tudi zagnati creative Mixerja...
lep pozdrav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LukaVi ()
A ti dela zvok? ja (v winampu in ostalih stvareh... Kot pa pravi opozorilo, v tem porgamu zvok ne dela - program se mi po kliku 'ok' izklopi)
help!
help!
lep pozdrav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LukaVi ()
Pa kaj vas tok mot, če je skopiran
Lepo bi prosil, če nekdo mal namigne kak naj bi se tega problema z zvočno losal. Hvala
Lepo bi prosil, če nekdo mal namigne kak naj bi se tega problema z zvočno losal. Hvala
lep pozdrav
bastadu ::
Žal na tem forumu ne podpiramo in ne dajemo podpore za nelegalno 'pridobljen' software... Tako je tema zrela za zaklep
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna šla na dopust ?Oddelek: Zvok in slika | 1841 (1535) | iNooby |
» | Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiverOddelek: Zvok in slika | 5326 (4594) | Primoz7 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16679 (10618) | FlamE#7 |
» | Need for speed PORSCHEOddelek: Igre | 1131 (820) | jurček1 |
» | os x na pc (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6297 (4819) | bluefish |