Forum » Strojna oprema » Trdi disk prenosnika na PC
Trdi disk prenosnika na PC
Ma$terM|nd ::
A obstaja šansa da HD iz prenosnika nekako priključim na navadno plato, da mi bo deloval na običajnem PC sistemu?
- spremenil: Ma$terM|nd ()
~Speed ::
Yes, adapter oziroma konverter rabiš. Obstaja več varjant, od USB-ja do direktnga prklopa na navadn hard drive.
run a search, why dont you.
run a search, why dont you.
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
SimplTech ::
Adapter iz 2,5" na IDE dobiš pri Comtronu ali pa pri Techtrade. V Comtronu vem da stane okoli 1.500 sit. link do comshopa
Varjanto z adapterjem za USB pa mislim da prodaja mimovrste.
Varjanto z adapterjem za USB pa mislim da prodaja mimovrste.
Ma$terM|nd ::
OK. Kupil sem adapter za USB. Na začetku mi je še nekaj prepoznavalo pa nič naredilo, zdaj pa mi niti prepoznati več noče. Priklopil sem disk Fujitsu mht2020at. Nevem v čem je problem. Kaj je treba kake gonilnike nameščat ker ni blo kakih cdjev poleg kabla?
~Speed ::
Ma jst mam win xp sp2 in USB adapter za ta male prenosne diske - dela brez problemov.
~~~~~~~~
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S čim priklopit 4k monitor na huawei matebook 13Oddelek: Zvok in slika | 4065 (3345) | yellowbe34 |
» | Novi USB-priključek bo obrnljiv (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Modifikacije | 24059 (20519) | [D]emon |
» | Kje se da kupiti pri nas univerzalni adapter za diske?Oddelek: Kaj kupiti | 2876 (2121) | slitkx |
» | 32 GB microSD, 64 GB SDXC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 8658 (7304) | Lonsarg |
» | Nalaganje windows preko USBOddelek: Pomoč in nasveti | 1862 (1692) | Roadracer |