» »

Hitrost prenosa ns MSN

Hitrost prenosa ns MSN

Maribor ::

Torej imam MSN 7.5 in je prenos zelo počasen Denimo ko komu pošilam file, ki je velik 100 kb, traja tudi po 6,7 sekund, pa pošiljam file ki je velik 20 Mb pa odšteva kilobajt po kilobajt. Ko kliknem na rumen trak zakaj je prenos počasen, mi strani ne odpre. To se mi je dogajalo tudi pri MSN BETI 8.0

Imam pa T-2 1/256, tukaj je še rezultat speedtesta, narejenega na speedtest.si

izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 110.03Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 893.97kb/s

V nastavitvah povezave nisem ničesar spreminjal, uporabljam direktno povezavo na internet! Pri ostalih aplikacijah pa dosega normalne hitrosti !

S čem bi lahko zadevo pohitril ?
Bolje ispast glup, nego iz aviona :)

Pouh ::

msn je itak pocasen. Za posilanje uporablej programe kot so Total comander, smart ftp... pa se veliko jih je

jan01 ::

Enostavno: uporabi kako drugo rešitev(npr. tracker v utorrentu za večje fajle..).
V MSNju je microsoft omejil hitrost prenašanja fajlov!;((

neres ::

Meni je ponavadi pošiljalo še kar hitro, nekje kolikor je pač omejitev povezave, tudi po 4-5MB/s. Edino zadnjič, na 100Mbit liniji, mi je samo okoli 7-8kB/s, nevem zakaj...
Ampak glavni problem je, da če sem pošiljal večje fajle (100-200MB) se je nekje na polovici ustavilo, tako da ni zanesljivo za večje fajle.

Kako pa se pošilja s Total Commanderjem? A to tam v FTP Connect...? Kam se napiše IP al kar je že treba?

neres ::

Aja še to: a če si pošiljaš s Total Commanderjem, SmartFTPjem... mora bit ta enak program na obeh koncih al je kak defeault Windows dialog, ki te obvesti o prihajajočih fajlih?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Omrežja in internet
449390323 (6881) dussan
»

simobil unlimited

225999 (4497) madmitch
»

Router hitrost

102216 (2025) MrLord
»

Počasen net