Forum » Pomoč in nasveti » Office 2003 nujno rabim pomoč
Office 2003 nujno rabim pomoč
Filipus ::
Lepo pozdravljeni!
Ravnokar sem si namestil office 2003 angleško verzijo, ki sem jo zdownloadal. Stvar laufa odlično imam samo en problem.
Imam rahlo alergične starše, ki rabijo vse imet v slovenščini. Zato me zanima, ali obstaja kakršnakoli varijanta, da si office "posodobim" v slovenščino? Ali se da mogoče samo zdownloadat preverjanje črkovanja v slovenščini tudi če imam angleški office? Ali mogoče obstaja "update" da se mi celoten office prevede v slovenščino?
Prosim odgovorite čim prej, ker je stvar res nujna!
Hvala
Ravnokar sem si namestil office 2003 angleško verzijo, ki sem jo zdownloadal. Stvar laufa odlično imam samo en problem.
Imam rahlo alergične starše, ki rabijo vse imet v slovenščini. Zato me zanima, ali obstaja kakršnakoli varijanta, da si office "posodobim" v slovenščino? Ali se da mogoče samo zdownloadat preverjanje črkovanja v slovenščini tudi če imam angleški office? Ali mogoče obstaja "update" da se mi celoten office prevede v slovenščino?
Prosim odgovorite čim prej, ker je stvar res nujna!
Hvala
Ne prelagaj na jutri, kar lahko storiš pojutrijšnjem. :)
- zaklenil: Damjan Jagar ()
Ziga Dolhar ::
Najprej nucaš licenčni Office. Tega lahko kupiš v slovenskem jeziku.
Če pa vztrajaš pri licenčnem angleškem, za črkovalnik uporabiš MS Office Proofing Tools.
Če pa vztrajaš pri licenčnem angleškem, za črkovalnik uporabiš MS Office Proofing Tools.
https://dolhar.si/
Filipus ::
v bistvu... NE
vseeno prosim ce mi lahko poveste kje dobim ta proofing tools
vseeno prosim ce mi lahko poveste kje dobim ta proofing tools
Ne prelagaj na jutri, kar lahko storiš pojutrijšnjem. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2013 Slovenian language packOddelek: Programska oprema | 5760 (5389) | dunda |
» | Word in slovnicaOddelek: Programska oprema | 2075 (2010) | dunda |
» | [Office (Word) 2003] podcrtovanje slovničnih napakOddelek: Programska oprema | 2519 (2431) | cryptozaver |
» | language paket iz Office XP v 2003Oddelek: Programska oprema | 2270 (2030) | Roadracer |
» | Preverjanje črkovanja za slovenščino (office)...Oddelek: Programska oprema | 1927 (1876) | Tito |