Forum » Programska oprema » kako .pdf v frame maker
kako .pdf v frame maker
dolenska ::
lp
jaz pa ne vem kako bi pdf format spremenil v format, katerega podpira frame maker. namrec s frame makerjem naj bi se lahko popravljalo pdf datoteke ampak ne vem kako se uvozi ali pretvori v drug format da bi lahko spremenil besedilo.
lp
jaz pa ne vem kako bi pdf format spremenil v format, katerega podpira frame maker. namrec s frame makerjem naj bi se lahko popravljalo pdf datoteke ampak ne vem kako se uvozi ali pretvori v drug format da bi lahko spremenil besedilo.
lp
Opkow ::
Ce hoces samo popravljat besedilo PDF dokumenta, rabis samo Adobe Acrobat ("pro verzija" in ne Adobe Acrobat Reader).
Ce pa izrecno zelis to obdelovat v FrameMaker-ju, ti pa zal ne znam svetovat. Je ze precej dolgo casa nazaj ko sem ga uporabljal. Pa se to sem ga bolj povrsno... Sicer dvomim, da ti bo ratal nekak pretvorit v ustrezen format, ce je se vedno vsaj pol toliko storast kot je PageMaker. :|
Ce pa izrecno zelis to obdelovat v FrameMaker-ju, ti pa zal ne znam svetovat. Je ze precej dolgo casa nazaj ko sem ga uporabljal. Pa se to sem ga bolj povrsno... Sicer dvomim, da ti bo ratal nekak pretvorit v ustrezen format, ce je se vedno vsaj pol toliko storast kot je PageMaker. :|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se da stisniti pdf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2976 (2174) | jedateruk |
» | Office 12 bo podpiral PDFOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5926 (4245) | amigo_no1 |
» | Program za urejanje PDF datotek!Oddelek: Programska oprema | 8884 (8760) | jetam |
» | Zakaj ni šumniki v pdf datoteki.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2905 (2806) | lopov |
» | Acrobat DistillerOddelek: Programska oprema | 1709 (1628) | jjohny |