Forum » Pomoč in nasveti » sporočilo windowsa ob zagonu
sporočilo windowsa ob zagonu
Problem Host ::
Prosim če mi lahko kdo pomaga in mi pove zakaj mi javi sporočilo ob zagonu računalnika "Insufficient memory to run this application. Quit one or more Windows applications." To je sporočilo da ne more zagnati 16-bit Windows programa,a samo kakšnega programa?? Prosim za pomoč...(hvala)
itsmeanthony ::
Am mislim, da sem jaz tud mel enkrat tak problem z to 16bitno foro ne, am veš kaj me zanima če ti mogoče javi kaj v zvezi z datoteko autoexec.nt? Ker potem to datoteko najdeš v mapi repair, ki je v windows direktoriju in pol jo kopiraš v mapo system32. Probaj to, ker sej ti pravim da mi je podobno napako javlalo. Aja, če pa je slučajno nimaš v win directoriju oz. v repair mapi, pa jo lahko tud zdownloadaš.
LP!
LP!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: itsmeanthony ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP HOME- datoteke za pomoč in podporoOddelek: Operacijski sistemi | 1190 (1031) | fosil |
» | Windows XP repairOddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (985) | kmetek |
» | Prehod iz Win2000 na Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 2209 (1534) | chrush |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2958 (2958) | Izi |
» | 16 bit Windows Subsystem???Oddelek: Pomoč in nasveti | 981 (849) | Rok Nemec |