» »

Plošča, luknje in blok

Plošča, luknje in blok

Blup ::

Zanima me, če gre na tole ploščo tale blok. Na sami plošči ne vidim lukenj, da ne omenjam, da je neka plastika tam čez. Če je kdorkoli o tem kaj slišal ali videl, naj prosim obvesti najbližjo policijs... eee... naj mi pove kaj o tem. :D

Hvala

Blup
:\

iMark ::

Ja seveda bi se moglo ujemat. Sej piše de se blok ujem s podnožjem 939 tako kot je na plati. Zdej pa nevem zka nebi blo lukn na tvoji plati:\.

Jah... lukenj pač jst ne vidim na sliki. Me pa zanima če se blok slučajno pritrdi gor z dvema vijakoma, tja kjer sta dve beli "piki" na tistem črenem plastičnem delu okoli podnožja.

Blup

jancko ::

A...ma js sm mislu da mas doma plato ja glej poglej tukajle so večje in bližje slike mogoče kaj najdš

TUKAJ
Pa velik sreče....:D
jancko

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jancko ()

Jah... hvala za slike ampak če bi mal pokliku tiste linke k sm jst dau, bi vidu tut zlo približano sliko te plošče. Sam lukenj ni, so pa neke bele pike tm k ma blok tut neke lukne,,, :\

Pa kaj nima noben vodnega na 939?!? :O

Blupp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Blup ()

iMark ::

Blup ves kej je tisto? Tisra plastika čtna je vodilo za hladilnik za peocesor. Če boš pa daw blok gor morš vodilo odvijačit, ga dat proč pol pa boš vidu luknje:D.

Ja, upam da bom res vidu luknje :D

Blup

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

osnovna plošča

Oddelek: Strojna oprema
201355 (1076) felo
»

DFI nF3 za s939 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1157676 (5809) PrimozR
»

Procesor + plata + grafična za 100k

Oddelek: Kaj kupiti
352368 (2102) Jan987
»

GA-K8NSNXP-939

191429 (1221) tec
»

nov sistem - se splača najnovejše zadeve? (strani: 1 2 )

584303 (2777) RC14

Več podobnih tem