» »

Težave z matično

Težave z matično

mardziha ::

Mam eno težavico z matično sam mislim, da vem kaj je sam bi rad potrdilo od vas, ko se bolje spoznate na to. :)) Matična se mi zažene, pa se pokaze tista prva stran, ko rame prešteva. Tam je še vse vredu. Pol pa na drugi strani mi pa zmrzne. Vedno mi odspodi piše veryfing dmi pool data (sploh ne vem kaj to pomeni). pol pa sploh ne gre nikamor več. Pa včasih se računalnik kr sam vžge. Sumim da je matična hin. Sicer ne fejst sam je. Sumim, da je mogoče kaj narobe z tem ide vodilom.

iMark ::

Si kakšno komponento priklaplow? Provi dat biose na deafult al pa baterijo vun.

Ne nč ni priklopil tk je od kar ga mam razen kar sem dodal se en disk sam to je blo pred pol leta. Sem pa upgadal bios in to nekako dva tedna pred tem ko se mi je to zgodilo, je možno da je bios kriv?

Azrael ::

Google je tvoj prijatelj: Klik!

Kako odpraviti težavo

Bi se spodobilo, da opišeš na kakšnem sistemu se ti to dogaja.

In ja, da slučajno ne pozabim, BIOS piše v ednini, saj je na matični samo en sam!
Nekoč je bil Slo-tech.

Aja Azrael? Sam jst jih mam 3 čipe BIOS-a:D :D :D. Hja vsak se lahko zmoti ne:P.

Plata je matsonic ms8137 c+ procesor pa amd athlon 2000+.

Sicer sem pa pogledaj un link pa sem probal vse našteto. pa ni delovalo. Je pa zdej problem ko sploh se mi več ne vžge, napajanje dobi, ker se venti sučejo. Pa na čelni plošči ohišja gori una rdeča lučka od diska nonstop. Tud če odklopim disk je isto. Tk da mislim da je plata šla v maloro. ;( Tk da zdej pa iščem če bi kdo slučajno mel kako matično za ta socket za prodat. Pa cena naj nebi bila previsoka, ker mam še zdaj registracijo avta konec aprila. :'(

Hmmm... če svete rdeča pomeni da šow disk, al pa če se je plati zmešalo, kr rdeča pomeni da ni zaznan disk.

Azrael ::

Kondenzatorji in baterija na plošči so OK ? Če imaš še staro verzijo BIOSa poskusi z njo, če podpira tako velike diske, kot jih uporabljaš. Nekoč sem naletel pri DFI Slot1 plošči na podoben problem (vzrok bugasta zadnja verzija BIOSa - izbirčen glede HW in slaba baterija, maj kot 2V).
Nekoč je bil Slo-tech.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NAPAKA: pri zagonu igre

Oddelek: Pomoč in nasveti
10977 (679) monchika
»

Pri instalaciji Win XP ne zazna HDD (!)

151898 (1898) bluefish
»

Problem pri inštalaciji Windowsov xp na novo!

Oddelek: Programska oprema
311979 (1693) Al-Ni
»

S temperaturami v računalu je neki hudo narobe!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
141288 (847) pviran3
»

Problemi s plato

151451 (1305) tec

Več podobnih tem