Forum » Kaj kupiti » Miška in router
Miška in router
mihakavcic ::
Zdravo. Zanima me kaj menite o tej miški? Potreboval bi jo za prenosnika in želim da je Bluetooth, da nimaš odvečnega dela:
Miška Logitech V270 Cordless Optical Notebook Mouse Bluetooth za prenosnik
Poleg tega vas prosim tudi za nasvet glede brezžične povezave oz. routerja za prenosnik. Gledal sem linksysa ali pa asusa
Hvala in lep pozdrav.
Miška Logitech V270 Cordless Optical Notebook Mouse Bluetooth za prenosnik
Poleg tega vas prosim tudi za nasvet glede brezžične povezave oz. routerja za prenosnik. Gledal sem linksysa ali pa asusa
Hvala in lep pozdrav.
sportaš ::
Tle maš miške, pa si filtriraj povezavo "brezžična" in boš vidu da se tud še kej cenejšga najde. Tud Logitech ma ene cenejše brezžične.
jackorsen88 ::
Jaz mam ta routerv kombinaciji z adsl, pa zelo lepo dela, brez kakih problemov, ne rabi nekih restartov tak kot eni routerji potrebujejo po nekaj časa. Mam ga že okoli pol leta pa še ga enkrat nisem rabo restartat. Samo signal nerediš na USA, ker je močnejši, pol pa mislim da ni stene v hiši skozi katero nebi vleklo. Pa še relativno poceni je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik do 1200evrovOddelek: Kaj kupiti | 2411 (2057) | roli |
» | Bluetooth miška za prenosnikOddelek: Strojna oprema | 3061 (2859) | jackorsen88 |
» | Brezžična miška za notebookaOddelek: Kaj kupiti | 1596 (1422) | p4 |
» | Katero miško kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 2868 (2004) | hrcek |
» | Kupujem 1GB mp player za cca. 30k sit!Oddelek: Kaj kupiti | 1579 (1348) | planetparty |