Forum » Kaj kupiti » arctic silver 5 kje kupit
arctic silver 5 kje kupit
Mirč ::
to je lj
samo v testu se je akasa zelo dobro odnesla,tak da zdaj kaj bi bilo boljše as5 ali akasa.
lp
samo v testu se je akasa zelo dobro odnesla,tak da zdaj kaj bi bilo boljše as5 ali akasa.
lp
destiny ::
Poglej v cool-pc. Jest ti priporočam veliko tubo Artic Ceramique, ker je precej cenejša, več jo dobiš, performanse so pa precej izenačene.
naročo po predračunu in bodo stroški pošiljanja 100sit,naročo artic silver5,zanima me kako jo je najbolj nanest na procesor,procesor je pa x2-amd 3800+
tu je opisano
torej, kot sem prebral je najboljše samo izključno nanest na procesor in še to sam en mali kupček na sredino procesorja.Zanima me še, če na kuler ni potrebnio nič nanest ali pač.
lp
hvala vsem za odgovore
torej, kot sem prebral je najboljše samo izključno nanest na procesor in še to sam en mali kupček na sredino procesorja.Zanima me še, če na kuler ni potrebnio nič nanest ali pač.
lp
hvala vsem za odgovore
Veron ::
jst to lepo razmažen po celi površini IHSja na tanko...
sicer pa kako ti to ratal da poštinana 100sit
sicer pa kako ti to ratal da poštinana 100sit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje laptopa po novem nanosu pasteOddelek: Pomoč in nasveti | 3361 (2386) | MrStein |
» | nov hladilnik za CPUOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2277 (1742) | PINki |
» | Katera termalna pasta za Procesor(Zalman 9500)Oddelek: Kaj kupiti | 2860 (2716) | Puzo |
» | Kako namažete AS5 na procesor?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1838 (1450) | Kr_Edn |
» | Arctic silver 5Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1595 (1243) | boštjan |