» »

Latpop problem z shutdown...

Latpop problem z shutdown...

billy ::

Sony laptop, nov...

Na novo instalirani windowsi in ne dela shutdown. Ustavi se pri "shutting down..." potem pa moram držaz power button da spet dela. Instalirani vsi original driverji iz sony strani, 2x formatirano, brez uspeha.

V safe mode pa dela brez problema. V začetku ko se windows intalira tudi dela ok, potem ko pa instaliram vse pa zacne jebat.

Ima kdo kakšno idejo?

bklemen ::

Jaz imam isti problem s svojim vaitom in nikakor ne vem kaj bi bilo temu vzrok. Če ma kdo kšno idejo kr na dan z njo?

LP
Klemen

Spajky ::

ali izklopi hibernacijo, ali pa prešaltaj na APM v powermanagement-u ... probaj 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

bklemen ::

Probal. Pa še vedno ne gre. APM funkcije moj Power manager nima sm pa probu še par ostalih, kot so Vaio optimized, Vaio maximum battery, ... sicer ne vem, zakaj bi to vplival na sht down. Zgleda kot da se sistem zaključi, vendar ostaja dotok elektrike, da se popolnoma ne zaustavi. Ker če se windows nebi zaključu, bi pol itak javlal napako pri shut down, ko bi ga ponovno prižgal, ker ga drugač kot da držiš power gumb sploh ne morš ugasnt.
Bomo že rešil nekak upam. Sm na netu nki gledu, pa ma kr neki ldi te probleme, ampak pametne rešitve še nism najdu. Če se še kdo kej spomne...

LP
Klemen

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pc vs. mac ultrabook

Oddelek: Kaj kupiti
358519 (7491) Mat3v7
»

Problemi z inštalacijo linux

Oddelek: Operacijski sistemi