Forum » Programska oprema » Internernet sharing preko RS232 povezave?
Internernet sharing preko RS232 povezave?
asPeteR ::
Vemo, da se da dva računalnika povezati v mrežo preko RS232 kabla.
Sedaj, me pa zanima je možen tudi internet sharing?
Pod winXP? Morda kakšen programčič?
Zelo, bi potreboval vsakršno informacijo, ker delam seminarsko nalogo z naslovom; Prenos digitalne informacije preko elektro-energetskega omrežja. Za začetek sem se odločil povezavo z RS232, zatorej sprašujem o tej internet sharing možnosti.
Sedaj, me pa zanima je možen tudi internet sharing?
Pod winXP? Morda kakšen programčič?
Zelo, bi potreboval vsakršno informacijo, ker delam seminarsko nalogo z naslovom; Prenos digitalne informacije preko elektro-energetskega omrežja. Za začetek sem se odločil povezavo z RS232, zatorej sprašujem o tej internet sharing možnosti.
- spremenil: asPeteR ()
Linux, ja,....
Jaz rabim v winsih,....
Torej ali se da narediti Internet sharing preko RS232 porta?
Presos podatkov je mogoč; toda net?
Jaz rabim v winsih,....
Torej ali se da narediti Internet sharing preko RS232 porta?
Presos podatkov je mogoč; toda net?
Spajky ::
Mislim, da bi bilo mozno preko lapLink kabla in Proxy programa; mal poisci se po drugih forumih....
LapLink=NullModem kabel, rajt? A več to v bistvu ne bo čist povezano z kablom; povezano bo samo na isti način, preko el-omrežja.
Na ta način maš lohk računalniško mrežo(no ja počasno) v celi vasi, oz. do prve trafe,...
Na ta način maš lohk računalniško mrežo(no ja počasno) v celi vasi, oz. do prve trafe,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POVEZAVA 2 PC - drugačeOddelek: Strojna oprema | 1726 (1614) | solatko |
» | Prenos podatkov PC-Notebook?Oddelek: Pomoč in nasveti | 734 (668) | redT |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (1224) | Fantom |
» | mreža? kako jo uspostavit preko LPT vratOddelek: Pomoč in nasveti | 1133 (985) | Kekec |
» | Povezat comp in laptop vs USB?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1419) | gaso |