Forum » Pomoč in nasveti » Prenos podatkov PC-Notebook?
Prenos podatkov PC-Notebook?
redT ::
Kaj potrebujem ce hocem prenasati podatke med Pc-jem in prenosnikom...je mogoce z samim kablom, kaksnim?...moram met se kaksen hardware in software...???
Hvala
Hvala
Zoidberg ::
lahko probaš preko mreže (crossover) pa ne rabiš nič drugega kot da imata oba računalnika mrežo
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
Sej to je problem, tm nimam mreze, zatu me zanima ce se da to kako s kaksnim kablom naredit???
Spajky ::
Rabiš pc2pc LapLink paralelni (LPT) kabel in LapLink program (DOS) če nimaš OS-ja notebooku in W9x boot disketo npr. Če imaš Winse na obeh pa montiraj Total Comander 5.5 pod Net/PORT Connection to other PC enega nastaviš kot glavni, drugega kot odjemalec (gre hitreje kot v Dos); v Biosu na obeh enejblaj ECP za LPT port. Pol pa drag´n´drop ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
hvala...Morda ves kje bi najbol poceni dobu ta kabl, pa kolk bi me priblizno stalo...dobis tud ksn program zraun, ce kups v pc-trgovini...
Poldi112 ::
Ta kabel je verjetno jurja. 2 rabljeni mrezni sta 2 jurja. Preko LPT kabla gre to pocasi. jaz ti svetujem mrezne. Kablov ima pa od trgovin, ki jih poznam, najvec Tech Trade.
Poldi112 ::
Pardon, spregledal da je ena masina notesnik. V tem primeru je mrezna verjetno precej drazja.
Sm mal gledu naokoli...premislu...in ugotovu, da se bolj splaca mrezo delat...
Najlepsa hvala vsem za pomoc (dokler kaj ne bo delalo) tnx!
Najlepsa hvala vsem za pomoc (dokler kaj ne bo delalo) tnx!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thin client T1010Oddelek: Strojna oprema | 2924 (2431) | d4vid |
» | Snemanje win98 brez CD-ROM-aOddelek: Operacijski sistemi | 1673 (1424) | Lincolin |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1204) | Fantom |
» | mreža? kako jo uspostavit preko LPT vratOddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (975) | Kekec |
» | Povezat comp in laptop vs USB?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (1416) | gaso |