Forum » Programska oprema » freeBSD 4.4 (mini) instalacija
freeBSD 4.4 (mini) instalacija
ill-Bogg ::
lep pozdrav,
najprej vas prosim, da ce ne poznate podrocja, ne stojte odpisati.
V Klubu Izolskih Studentov in Dijakov smo se odlocili, da na en od slapsih racunalnikov bomo instalirali en OS na unix podlagi. Med oski izbor, ter kasneje tudi zmagal je freeBSD. Sem ga zdownloadal zapekel na CD. Lordkocka je naredil tiste dve diskete za bootat, ampak!
Prva disketa je uspesno naredila kernel, vendar ko smo ustavili drugo, je vrglo en error. Lordkocka po par poskusih se je predal in predal CD meni. Jast sklepam, da sem sel po istih korakih, saj sem dobil tudi isti error. Prebral sem cel help a nisem opazil niti ene vrstice v kateri bi lahko bila resitev na nas problem, zato sem se odlocil da se obrnem na vas, ker sklepam da, ste se tudi vi ze srecali s podobnimi tezavami.
hvala.
najprej vas prosim, da ce ne poznate podrocja, ne stojte odpisati.
V Klubu Izolskih Studentov in Dijakov smo se odlocili, da na en od slapsih racunalnikov bomo instalirali en OS na unix podlagi. Med oski izbor, ter kasneje tudi zmagal je freeBSD. Sem ga zdownloadal zapekel na CD. Lordkocka je naredil tiste dve diskete za bootat, ampak!
Prva disketa je uspesno naredila kernel, vendar ko smo ustavili drugo, je vrglo en error. Lordkocka po par poskusih se je predal in predal CD meni. Jast sklepam, da sem sel po istih korakih, saj sem dobil tudi isti error. Prebral sem cel help a nisem opazil niti ene vrstice v kateri bi lahko bila resitev na nas problem, zato sem se odlocil da se obrnem na vas, ker sklepam da, ste se tudi vi ze srecali s podobnimi tezavami.
hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | boot sektor na CD/DVD-juOddelek: Programiranje | 1456 (1256) | kockish |
» | Nova anketa: je disketna enota v resnici preteklost? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8067 (6850) | MrStein |
» | MREŽAOddelek: Programska oprema | 1609 (1414) | bojan1 |
» | RASAUTOU.EXE; MMX.EXE in ostali spyware / adware problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1793 (1297) | MP |
» | w2k prblOddelek: Operacijski sistemi | 1286 (1143) | alien-w |