Forum » Pomoč in nasveti » Kje preverit če mat. plošča EP-8RDA+ Soc. A dela?
Kje preverit če mat. plošča EP-8RDA+ Soc. A dela?
cewapcic ::
Nekje sem najdu tole ploščo pa ne vem če dela pa tud ne vem na ker servis bi jo dal preverit če dela. Da ne bi blo predrago ker baje da tako preverjanje stane 6kosov.
Pa zanima me če kdo ve če na tole plato lohk das sdram (133mhz).
Pa zanima me če kdo ve če na tole plato lohk das sdram (133mhz).
Jakka ::
specifikacije
Sdram ne bo šel gor, ker plata podpira samo ddr ram.
Za plato preizkusit pa rabiš en socket a procesor s hladilnikom, eno paličico rama, napajalnik, grafično kartico agp/pci ter monitor. Sestaviš, priklopiš, hitro vidiš ali dela.
Sdram ne bo šel gor, ker plata podpira samo ddr ram.
Za plato preizkusit pa rabiš en socket a procesor s hladilnikom, eno paličico rama, napajalnik, grafično kartico agp/pci ter monitor. Sestaviš, priklopiš, hitro vidiš ali dela.
roli ::
Lahko pa jo delno preveriš takole:
Nekje dobiš ohišje ter napajalnik.Če matična nima beeperja priklopiš tistega zunanjega iz ohišja.Priklopiš še napajalnik in gumb za vklop ter ga pritisneš.Če bo začel hudič piskat potem najbrž deluje.
Nekje dobiš ohišje ter napajalnik.Če matična nima beeperja priklopiš tistega zunanjega iz ohišja.Priklopiš še napajalnik in gumb za vklop ter ga pritisneš.Če bo začel hudič piskat potem najbrž deluje.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5766 (4702) | svetetko |
» | PC se ne požene (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7662 (6225) | Šolar |
» | Koliko bi dali za sledeči PC??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 24812 (19003) | Sergio4 |
» | Sestavljanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 912 (765) | mihec87 |
» | Ob sestavitvi komponent PC ne zalaufa pravilnoOddelek: Strojna oprema | 1894 (1471) | jest10 |