Forum » Strojna oprema » Wlan kartica za prenosnik ACER Aspire
Wlan kartica za prenosnik ACER Aspire
BrokenSouŁ ::
Mene zanima če se da kje dobit brezžične kartice za vgradnjo v računalnik, ker mislim da podpira ali ima ta računalnik slot zanjo. imam pa acer aspire 3002nlc vse verzije tega prenosnika so narejene na enakem principu, in se ga da z komponentami lepo nadgradit ampak nikjer še nisem našel wlan kartice da bi jo vgradil v prenosnik.
ME zanima če kdo kaj ve o tem in če je to res možno. in koliko bi to prišlo če bi tako kartico kupil, ali naj raje vseeno vzamem kar usb, ali pcmpa kartico.
Lep pozdrav
ME zanima če kdo kaj ve o tem in če je to res možno. in koliko bi to prišlo če bi tako kartico kupil, ali naj raje vseeno vzamem kar usb, ali pcmpa kartico.
Lep pozdrav
zee ::
išči kartice tipa miniPCI.
drugače pa PCMCIA. USB porte šparaj, ker ti jih mimogrede zmanjka (preverjeno!).
drugače pa PCMCIA. USB porte šparaj, ker ti jih mimogrede zmanjka (preverjeno!).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PCI ali USB mrežna kartica?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5303 (4861) | Gerhardt |
» | USB 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13466 (11536) | Dr_M |
» | wireless 20/20 + laptop = max 3,5 mb/s ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (1021) | povso |
» | ANNI HEL-80-3Oddelek: Kaj kupiti | 2000 (1497) | Kafi |
» | ali je to mogoče! wireless video streamOddelek: Omrežja in internet | 1498 (1162) | Big_Al |