Forum » Zvok in slika » x-fi fatality in sestrica platinum-razlika
x-fi fatality in sestrica platinum-razlika
zcetrt ::
Lep pozdrav.
Naprošam vas, da mi, če kdo pozna omenjeni Creative kartici, pove, kakšna je razlika. Na uradni strani sem stisnil "Compare" gumb in dobil skorajda identični tabelici, stem da dražja fatality kartica (cenik Funtech) vodi za X-ram, ki ga platinum nima.
Kartico bi uporabljal predvsem za snamnje in poganjanje midi inštrumentov (brez oz. čim manj latence) v npr. Reasnu. Je platinum dobra izbira?
Naprošam vas, da mi, če kdo pozna omenjeni Creative kartici, pove, kakšna je razlika. Na uradni strani sem stisnil "Compare" gumb in dobil skorajda identični tabelici, stem da dražja fatality kartica (cenik Funtech) vodi za X-ram, ki ga platinum nima.
Kartico bi uporabljal predvsem za snamnje in poganjanje midi inštrumentov (brez oz. čim manj latence) v npr. Reasnu. Je platinum dobra izbira?
4.
Wox ::
Hja... razlika je, kot si že sam ugotovil v X-ramu. Fatality ima še neko ledico gor, ki pač... sveti. Kaj je dobrega v tem, nimam pojma. Torej edina bistvena razlika je RAM na kartici. Kolko sem čital je to za kakšnega zahtevnejšega uporabnika kar cool zadeva. Izbira je seveda tvoja.
Commodore 64
Fatboyslim ::
OMG niti slučajno ne kupiti Audigiya za glasbeno produkcijo. Čeprav latenc pri reasnu tudi z onboard zvočno takorekoč ni, ti za ta denar raje priporočam da vzameš katero izmed m-audio eksternih karic, ki so res zakon
Pa priporočam ti tud zamenjavo programa
Pa priporočam ti tud zamenjavo programa
Avian ::
fatboy hmm m-audio pa zamenjava programa pa ne da mislis da bo fante protoolse nabavu
lp Avi
lp Avi
AndrewSmith ::
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
zcetrt ::
Gre za prijatelja, ki kupuje nov stacionaren komp in se ukvarja z reasnom (kaj naklika in malo refille pregleduje, ter sestavi kakšen komad). Sam uporabljam M-audio firewire audiophile, on pa bi imel nekaj, kar ima enoto za kakšne kable vtikat na sprednji strani in neobčutno latenco.
Zakaj zamenjava programa? Uporabljen jen za ritem mašino (kadar ima bobnar mačka) in za kakšne sinte, poganjane z midijem.
On board zvočne (vsaj te, s katerimi sem imel sam izkušnje) imajo tam, reda 100 ms latence pri igranju.
Zakaj zamenjava programa? Uporabljen jen za ritem mašino (kadar ima bobnar mačka) in za kakšne sinte, poganjane z midijem.
On board zvočne (vsaj te, s katerimi sem imel sam izkušnje) imajo tam, reda 100 ms latence pri igranju.
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uničen drsnik na Mešalni mizi BEHRINGER DJX 700Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1743 (1572) | ant |
» | Pc za demo posnetke..cubaseOddelek: Kaj kupiti | 2865 (2491) | Axis69 |
» | "Studijska" zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 4165 (3169) | igor0203 |
» | Zvočna kartica :optimum cena - kvalitetaOddelek: Kaj kupiti | 2933 (2335) | mte |
» | več zvočnih v eni kištiOddelek: Strojna oprema | 1506 (1271) | bbf |