Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 6020 - kako sneti prednjo ploščico?
Nokia 6020 - kako sneti prednjo ploščico?

Marvin ::
Za zaslonsko ploščico se mi je nabral prah tako da imam vse pikasto po zaslonu, in bi jo rad odstranil, da očistim prah... ampak bog ne daj da bi bilo kje v navodilih sploh omenjeno, da se da prednjo ploščico sneti, kaj šele kako.
Poskušal sem jo sneti z dviganjem tistih dveh zatičev na dnu hrbtne strani, pod baterijo, ampak več kot par mm se ne upam, ker bi definitivno stvar počila. Na vrhu pa se tudi sploh ne premakne. Tudi preko Googla ni ene uporabne informacije o tem, kako naj bi se stvar snela.
Upam, da je komu tu že uspelo in da mi lahko razloži, kako...
Poskušal sem jo sneti z dviganjem tistih dveh zatičev na dnu hrbtne strani, pod baterijo, ampak več kot par mm se ne upam, ker bi definitivno stvar počila. Na vrhu pa se tudi sploh ne premakne. Tudi preko Googla ni ene uporabne informacije o tem, kako naj bi se stvar snela.

Upam, da je komu tu že uspelo in da mi lahko razloži, kako...

A. Smith ::
Jaz nimam telefona, ki ga omenjaš, zato vzemi tale komentar z rezervo ampak moje skromno mnenje je, da si spregledal kakšen vijak.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

hooger ::
Sam mam 6021 in je postopek verjetno isti. na spodnjem delu sta na vsaki strani jezička, ki jih daš malo narazen. Prvič gre malo na silo, a brez strahu, ne bo se polomilo.

Marvin ::
Tudi po več poskusih mi ni uspelo... tista jezička že malo premaknem, a je ploščica še vedno trdno pritrjena na vrhu, tam pa se sploh ne premika... aja, pa se sploh da priti pod ekran? Izgleda da sploh ni del ploščice...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vrtanje v ploščice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17330 (13804) | mikhaair |
» | Premik pralnega strojaOddelek: Loža | 3120 (2496) | Badwolff |
» | Pomoč pri izbiri zavornih diskov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 32976 (30710) | b3D_950 |
» | računalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 3904 (3628) | amigo_no1 |
» | Kako izdelaci merilec vetraOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4276 (4021) | Bevcan |