» »

Predlagajte najboljše programe za testiranje računalnika...

Predlagajte najboljše programe za testiranje računalnika...

aco111 ::

Zdravo vsem.

Iščem namreč nek program za testiranje hardware-ja, pa da ma kdo dobre izkušnje z njim.

LP. Allesandro.
Don't worry be happy :)

Shark-357 ::

Proc:Prime95,SP2004
Ram:Memtest86
Grafa:3DMark01,03,05,06
Če bi pa rad kak disk potestiral ima pa vsak proizvajalec svojega ki ga pa dobiš na njegovi strani.

aco111 ::

Rame sem pretestiro z memtest86, grafo z 3DMark 2005, pa še s PCMark 2004, Hot CPU Tester, pa še BurnInTest. S totimi sem že preglodo, nobene napake je ne najšlo, danes pa mi je rač zablokiro, isti čas pa je slika z monitora zginla, kot pri vgasnjenem rač (rač. pa še vedno dela). Včara mi je zasmrdlo nekaj vun pa omrežna povezava mrknula v win-u, a na kartici na rač. pa vtriple ova lučka na omrežni tak ko vedno. v zvoku se preštima presketanje, včasih pa upočasnjeno dela vse, celo win x64 ki sem ga na friško naložo (delovanje nasploh pa tudi naprimer ko pišem tekst al brišem zeloooo počasi, to so mi eni rekli da se mi pregreva nekaj).

Kaki predlog?

Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)

kixs ::

Probaj programcek S&M!

Ima moznost hkratnega prikazovanja temperatur in napetosti v grafu. Procesor pa obremeni za 10% bolj kot katerikoli drug program!

Pod Settings daj Memory Test na Disable, CPU Test pa na Medium in Load na 100% potem pa glej grafe ( tista puscica > ) ti pokaze vecje grafe.

Seveda imej pod CPU test vse vklopljeno in pozeni z RUN!

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

računalnik se mi resetira med delom

Oddelek: Pomoč in nasveti
412180 (1634) gpetrov
»

Problem z grafično kartico ATI Radeon 9800pro